tiistai 12. huhtikuuta 2016

Sairastelua sairastelun perään

Viimeiset kaksi viikkoa ovat menneet enemmän ja vähemmän sumussa. Meillä sairastellaan nykyisin todella vähän, joten mikäpä parempi hetki sairastelulle kuin isyysloma?! Eikös se ole isyysloman idea? :D ööööö.. ehkä ei, mutta näin meillä meni. Kotiuduimme vastasyntyneen vauvelin kanssa sunnuntaina ja sairastelu alkoi maanantaina. Ensin tytöllämme oli laryngiitti useamman päivän, sitten sama tuli pojalle, samaan aikaan minulle ja miehelleni iski flunssa (mies oli jo pääsiäisflunssasta toipunut kertaalleen). Flunssan perään juuri kun saimme isommat lapset päivähoitoon, niin minulle iski rintatulehdus ja 39 asteen kuume. Argh!! Sitten vauvalle tuli nuha. Mies jatkaa edelleen flunssailuaan, mutta on tokenemaan päin. Olemmekin sitten urakalla vetäneet kaiken maailman lääkkeitä, vitamiineja, eteerisiä öljyjä, höyryhengityksiä, kuumia suihkuja ja mitä vielä... 


Nyt pitäisi sitten vähitellen aloitella arkirutiinit ja tottua tähän kotiäitinä oloon. Vieläkin tuntuu oudolta, ettei aamulla tarvitse lähteä töihin. Ei sillä, etteikö tämä kotona olo työstä käy, mutta on jotenkin rennompi fiilis kun saa nauttia siitä, että herää aamulla lasten ympäröimänä, juoda aamukahvit kiireettä, puuhastella lasten kanssa kaikenlaista, ihastella kevätaurinkoa, käydä kävelyillä merenrannalla, puistoilla jne. (pestä pyykkiä, siivota, laittaa ruokaa, komentaa toistensa kimpussa olevia lapsia, hyssyttää itkevää vauvaa, vaihtaa kakkavaippoja kerran tunnissa) Kyllä nämä aurinkoiset kevätpäivät tuovat kummasti energiaa pimeän talven jälkeen <3 Terassiakin olemme laitelleet jo vähän kesäkuntoon.. Ihanaa, sieltä se kesä tulee. 


Tässä nyt vähän sekalaisia kuvia. Olin unohtanut laittaa aiemmin kuvat meidän pitkäperjantain aamiaisesta. Lapset olivat mummolassa yökylässä ja saimme nauttia pitkästä aikaa kahdestaan mieheni kanssa aamiaisesta. Laitetaan nyt näin jälkijunassa pääsiäiskattauksesta kuvia... kerrankin kun tuli vähän panostettua. 
Sisustusrintamallakin on tapahtunut vähän muutoksia. Vaihdoimme kokeilumielessä olohuoneen järjestystä. Aiemmin ajattelin, ettei sohva sovi ikkunan eteen, mutta pakko oli pyörtää puheet, nimittäin mielestäni nykyinen järjestys on todella kiva! Sohvan ja Hay Heen tuolien välinen nurkka jäi tyhjäksi ja sainkin idea ostaa siihen ison viherkasvin/puun. Olin katsellut alunperin Limoviikunaa, mutta en löytänyt mieleistäni yksilöä, joten päädyin sitten Juovatraakkipuuhun.

Mielestäni viherkasvit tuovat ihanasti raikkautta sisustukseen!!! Pitää melkein hillitä itsensä, ettei liikaa haali niitä :). Onneksi tulee kesä ja pääsee laittelemaan viherkasveja ja kukkia parvekkeelle. 

Korkeutta kyseisellä Juovatraakkipuulla ruukkuineen on arviolta 160cm.Kauppojen kukkavalikoimat ovat näin kesää kohden selkeästi runsaammat. Tulppaaneja ostan edelleen lähes joka kauppareissulta. Nyt tosin tein poikkeuksen ja ostinkin viime kauppareissulta Inkaliljoja ja Freesioita. Niitä ei ole aiemmin valikoimissa näkynytkään. Tietokonepöytä päätyi rappusten alle, sillä pinnasänky vei sen paikan makuuhuoneesta. Vaikka rapun alla ei mahdu seisomaan, niin istumaan mahtuu kyllä ihan hyvin, kunhan muistaa ettei noustessa lyö päätä portaisiin. Pysyvä ratkaisu tämä ei ole, vaan myöhemmin kun saamme työhuoneen valmiiksi, niin tietokone saa muuttaa sinne. 


Oikein aurinkoista maanantaita <3 Nautitaan auringosta!

2 kommenttia:

  1. Ikäviä nuo taudit ja rintatulehdus. Niin ärsyttäviä kun on pienen vauva. Mutta kevät <3

    VastaaPoista
  2. Kiva uusi järjestys ja viherkasvit tuovat sitä ihanaa kodikkuutta. Tykkään kovasti, teillä on niin kaunista ja sopivan yksinkertaista minun makuun:)

    VastaaPoista