torstai 28. huhtikuuta 2016

Pika kuulumiset

Päivät menee nykyisin niin vauhdikkaasti, ettei meinaa alas keretä istahtamaan. Meillä ei sittenkään sairastelut menneet niin sutjakasti ohi kuin kuvittelin, vaan viikonloppuna tuli pojalle oksennustauti. Onneksi se oli pikainen tauti ja nyt selätetty. Jospa sitä nyt....

Lapsilla on tänään päiväkodissa pyjamabileet. Hieman huvitti viedä aamulla hoitoon yöpaidoissa.. Ajattelin, että onpa mukava kun saa aamulla nukkua hetken pidempään, ettei mene aikaa vaatteiden vaihtoon.. no väärässä olin. Kyllä taas tuli kiire, että kerettiin päiväkotiin kun kaksi lasta ottaa matsia ihan joka ikisestä asiasta. Jopa siitä kumpi saa hyssyttää itkevää vauvaa :D. (huokaus)

Eilen kävimme ostamassa lastenhuoneeseen leikkikeittiön. Sitä varten piti karsia muutama tavara, jottei huone tule liian ahtaaksi. Lastenhuone saisi kyllä olla paljon isompi, mutta tällä mennään. Vaihdoin leikkikeittiöön erilaiset kahvat ja ostimme muutamia uusia astioita ja ruokatarvikkeita. Tyttö onkin ihan mielissään leikkinyt sillä! Olen koittanut metsästää liitutaulukontaktimuovia/tarraa, jonka laittaisin tuohon alaoveen, mutta kaikkialla on vain vihreää liitutaulukalvoa! Netistä voisin koittaa vielä etsiä, sieltä luulisi löytyvän. Siihen voisi kirjoittaa vaikka päivän menun :). Sain idean pinterestiä selatessani. Siellä on vaikka kuinka paljon ihania tuunattuja lastenkeittiöitä!Tässäpä meidän vielä vähän keskeneräinen versio ja alla Ikean versio (kahvat vaihdettu ja jalkakorokkeet otettu pois). Jos innostun, niin saatan jossain vaiheessa maalata keittiön valkoiseksi muutoin, paitsi pöytätaso saisi jäädä puunsävyiseksi, mutta saa nyt nähdä :) 


Lisäys: Noniin nyt sitten vihdoin löysin sitä liitutaulutarraa! Ihan sattumalta käväisin eräässä kaupassa aivan muuta hakemassa ja siellähän niitä oli. Keittiö olis aikalailla valmis ja tämän näköinen. Toi liitutaulutarra on kyllä hauska idea, siihen voi piirtää, kirjoittaa ja kehitellä vaikka mitä juttuja. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti