keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Kahvikone, arjen luksusta!

Sain pari viikkoa takaperin syntymäpäivälahjaksi kahvikoneen rakkaalta mieheltäni. Mietin pitkään kehtaanko edes toivoa moista "vekotinta".. Toisaaltaan se tekisi arjen kahvihetkistä hieman enemmän luksusta, mutta toisaaltaan kyllähän tavallisella kahvillakin pärjää. No päätin kuitenkin, että voisin haluta kyseisen koneen.... Kriteerinä oli tietenkin väri, muoto ja hinta. Suurin osa kahvikoneista muistuttaa pingviiniä tai ovat kooltaan aivan liian isoja. Haluan pitää kahvikonetta esillä, sillä muuten se jää käyttämättä. Kun törmäsin Dolce Guston Circolo FS malliin, olin myyty! Se näytti juuri sellaiselta, että sitä kehtaisi hyvinkin pitää keittiön pöydällä esillä. 

Olen tehnyt päivittäin erikoiskahveja ja vaikka edelleen aloitan aamuni ihan tavallisella kahvilla, niin kyllä se erikoiskahvi vain tekee iltapäivän kahvihetkistä hieman "paremman". :) Itse tykkään käydä kahviloissa ja jos miettii, että siellä erikoiskahvi maksaa about viisi euroa, niin tällä kahvikoneella yhdelle annokselle hintaa tulee noin 50 senttiä. Makuina löytyy vaikka mitä. Itse olen maistanut Mochaa, Latte macchiatoa tavallisena ja karamellin makuisena sekä chococcinoa. Kesää ajatellen on huikeaa, että tällä saa tehtyä myös jääkahveja!! Olen todellinen jääkahvin suurkuluttaja! nams! 

Kahvikonetta on älyttömän helppo käyttää, se toimii vain kahdella napin painalluksella.. Vesisäiliö on sen verran suuri, että tällä saa kerralla vaikka useamman kupillisen tehtyä. Yhden kahvikupillisen tekemiseen menee alle minuutti. Jos yhtään on ajatellut kahvikoneen hankkimista, niin tätä mallia voin ainakin lämpimästi suositella :). Itse tykkään juoda kahvini Nacchtmanin kristallilaseista. Mielestäni ne ovat todella kauniit. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti