keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Palmusunnuntain tunnelmia

Vaikka en sisusta kotia hirveästi sesonkiaikojen mukaan, niin jotain pientä on kuitenkin aina kiva laitella. Minulle on ehkä jäänyt "traumoja" siitä, että omalla äidillä menee aina koristelun suhteen ihan överiksi. Tarvitseeko niitä pääsiäispupuja ja noitia todella olla jokaikisellä hyllyn nurkalla ja vielä roikkua katosta, puhumattakaan kukkaistutuksista talon nurkalla, suklaamunista ja mämmilaatikoista, jotka ovat vallanneet jääkaapista vähintään puolet. Huh! 

Itse sain mieheltäni narsisseja, jotka laitoin aluksi lasiruukkuun. Ne kuitenkin kasvavat lämpöisessä huoneilmassa melko vauhdikkaasti, joten vaihdoin ne hieman isompaan ruukkuun jälkikäteen. Äidiltäni sain ison kukkaruukun, johon hän oli laittanut narsisseja, orvokkeja ja helmililjoja. Valitettavasti kukat eivät viihtyneet pakkasessa ja otin ne sisälle siksi aikaa, että ilmat lämpenevät.

Lapset askartelivat virpomisvitsoja ja kävivät naapureilla virpomassa palmusunnuntaina. Olivat kyllä niin reippaita <3. Alla olevassa kuvassa näkyvät mustavalkoiset pääsiäismunat ovat oikeastaan ainut asia, jonka ostin erikseen pääsiäiskoristeeksi. Ne löysin aivan ihanasta sisustusliikkeestä, josta tuttava vinkkasi. Cobello on Suomenojalla sijaitseva kolmikerroksinen sisustusliike, josta löytyy vaikka ja mitä!!! Suosittelen käymään, jos tulee pörrättyä niillä kulmilla. Suosittelen jättämään lapset matkasta pois ja suurten kassien kanssa (tai ison mahan kanssa) ei ehkä kannata lähteä, on meinaa aika ahtaat kulkuväylät ja meinasi meikäläisellä olla hieman haastetta :D. Palmusunnuntain aamiainen


Narsisseja <3


Äidiltä saatu kukka-asetelma


Mustavalkoiset koristemunat Cobellosta


Lasten tekemiä ja virpojilta saatuja vitsoja


Pikkuvirpojat <3

1 kommentti: