lauantai 17. lokakuuta 2015

Makuuhuone, rauhan tyyssija

Pahoittelen todella hidasta postaustahtiani, mutta viime aikoina on vain ollut niin vetämätön olo. En ole varmaankaan maininnut, että meille on tulossa perheenlisäystä. Se osaltaan saattaa vaikuttaa hieman asiaan. On hetkiä, jolloin jaksaa puuhastella paljonkin, mutta kaikki keskittymistä vaativat hommat ovat silkkaa tuskaa, sillä tuntuu että aivotoiminta on tällä hetkellä niin minimissä kun voi olla :D. Arki on töissä käymistä, perus kotiaskareista ja lastenhoidosta suoriutumista. Illalla hyvä jos jaksaa jonkun ohjelman katsoa ja sitten äkkiä nukkumaan. Tällä hetkellä vähän puuduttavalta tuntuu, mutta on niitä hyviäkin hetkiä ja arjen iloja.

Odotan kuin kuuta nousevaa, että saan jäädä 4kk:n kuluttua äippälomalle! Aika on kyllä mennyt todella nopeasti!!! Tuntuu, että masu on kasvanut ihan hirmuisesti viime päivinä. Toivon vain, että minut vielä tunnistaa raskauden loppuvaiheessa, eikä kukaan tee eläinsuojeluilmoitusta nähdessään sinivalaan kuivalla maalla.

Arjen iloja, mitäs ne sitten on? No esimerkiksi oma aika. Olin viikko sitten Tallinnassa siskoni kanssa. Shoppailimme, söimme hyvin, nukuimme ihanassa hotellissa pitkään, kiersimme kahviloita ja kävimme hieronnassa. Kun tulin kotiin, oli mies ja lapset häippässeet pienelle reissulle ja sain olla melkein kaksi päivää vielä yksin kotona! Nukuin todella todella paljon! Tein hyvää ruokaa, kävin lenkillä raittiissa ulkoilmassa ja vain olin. Ikävähän sitä kuitenkin tuli lopulta ja odotin malttamattomana, että pienokaiseni saapuisivat kotiin (no kyllä vähän miestäkin ikävöin). Koko seuraavan viikon NAUTIN lasten seurasta. Ero omiin lapsiin tekee todellakin hyvää aina silloin tällöin. Näin sitä perus arkea taas oppii arvostamaan.


Alunperin tarkoituksenani oli puhua sisustusjutuista, mutta näköjään hairahduin polulta. No ei kai sen niin väliä.

Keittiökuvat olettekin jo nähneet. Nyt olisi vuorossa makuuhuone, joka tuntuu vieläkin jollain tapaa keskeneräiseltä. Jotain sinne kaipaan, mutten tiedä mitä :D.  Alunperin makuuhuoneessa oli Vallilan Haltiatar verhot, joissa oli pinkkiä, harmaata ja isoja kuoseja. Ne alkoi kuitenkin tökkiä melko pian ja tajusin, etteivät ne ole yhtään tyyliäni. Liian rauhattomat ehkä makuuhuoneeseen. Marimekon Hetkiä kangasta olen ihastellut aiemminkin ja mietin, että se voisi olla tarpeeksi rauhallinen makuuhuoneeseen ja sellainen, ettei siihen varmasti kyllästy. Oikeaan osuin, sillä tykkään verhosta hirveästi! Lisäksi ostin uuden päiväpeiton; Luhdan Pilvi-peite on ihanan muhkea ja puhtaan valkoinen. Edellinen päiväpeite oli hieman kellertävän valkoinen. Muutama valkoinen koristetyyny sängylle ja se on siinä! Huone on todella valkoinen, ripauksella mustaa ja yksi viherkasvikin löytyy. Makuuhuone on kuitenkin NIIN pieni, että valkoisuus ei haittaa yhtään eikä se mielestäni ole mitenkään steriili. Jotain tauluja/taulua ehkä kuitenkin kaipaan seinälle. Mietin sitä tietokonepöydän yläpuolelle... mutta sopiva kuosi on vielä haussa. Tai sitten jotain koristehyllyjä.. en tiedä. Pitänee vielä jatkaa mietintää. Onneksi tässä ei ole mitään kiirettä. Jospa se idea sieltä vielä putkahtaisi.
4 kommenttia:

 1. Niin kaunista ja raikasta. Tuo hetkiä verho on kyllä myös mun suosikki. Ihana.

  VastaaPoista
 2. Ihanan levollisen näköinen makuuhuone <3

  VastaaPoista
 3. Ihana lukea kuulumisia ja sisustus juttuja pitkästä aikaa. Voimia odotukseen ja onnea tulokkaasta :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunista ja selkeää! Ja onnea tulevasta perheenlisäyksestä! :)

  VastaaPoista