tiistai 15. syyskuuta 2015

Kirppistelyä

Täällä ollaan asusteltu jo parisen viikkoa uudessa kodissa. Arvaamattakin ollut melko kiireinen kesä raksalla ja lasten kanssa touhutessa. Nyt loppukesästä oli pienoinen paniikki, että kerkesimme (tai siis mieheni kerkesi) saada viimeisetkin jutut paikalleen, jotta pääsimme muuttamaan omaan kotiin. Nyt olen sitten fiilistellyt oikein urakalla tätä eloa uudessa kodissa ja uudessa ympäristössä. Kuvapostausta tulossa kodista lähiaikoina. Jotenkin olen vaan ollut niin saamaton ja väsynyt (tosin väsymykseen kyllä löytyy syynsä <3) etten ole jaksanut paljon koneella istuskella.. Kaikenlaista uutta on viritteillä ja haaveissa toteuttaa lähitulevaisuudessa.. Ai että.. no ehkä kerron niistäkin sitten myöhemmin. Mistähän saisin buustin tähän kirjoitteluun kun kuitenkin olisi paljon, mistä haluaisin kertoa :) 


Tässä on muutamia juttuja, joita olen laittanut huutonettiin ja toriin myyntiin. Laitanpa tännekin jos teitä kiinnostaa tai tiedätte ketään, kuka tykkäisi näistä niin vinkatkaa. Sisustuksen saralla pieniä muutoksia onkin tapahtunut ja muutamat jutut eivät vain istu tänne uuteen kotiin. Siksi siis luovun nyt niistä suosiolla. Tässäpä kuvia! 
Kare Design uniikki keinutuoli myytiin loppuun Suomesta lähes samantien! Pari todella pientä naarmua on, mutta muuten loistokunnossa. hp 400€


Pentikin porot, isompi noin +15cm, pienempi n.10cm. Katsoin että näitä ei enää myydä Pentikillä. hp yhteensä 50€.  


Georg Jensenin suola- ja pippurimylly, käyttämättömiä. ovh 149€ nyt hp 80€ ! Iittalan Aalto teräsvati 358mm. Pieniä pintanaarmuja löytyy, mutta päällisin puolin kuitenkin ihan siisti. 


Iittalan Aaltomaljakko valkoisena 201mm. Lähes käyttämätön. ovh 109€, nyt hp 60€. 


3 kommenttia:

  1. Ihanaa kun palasit! Innolla odotellaan kuvapostauksia uudesta kodista :) Tsemppiä ja jaksamista syksyyn! Keinutuoli on kyllä niin hieno...

    VastaaPoista
  2. Ihanaa kun taas kirjoittelit :)

    VastaaPoista