tiistai 7. heinäkuuta 2015

Yhdessäoloa ystävien kanssa

Vaikka tämä kesä on sään puolesta ollut melko kehno, on se muutoin ollut yksi ihanimpia kesiä pitkään aikaan. Erityistä siitä tekee ensinnäkin rakennusprojektimme, jonka loppu häämöttää lähitulevaisuudessa, kuin myös se että minulla on ensimmäistä kertaa elämässä neljän viikon loma (joka alkaa muuten ihan kohta!) ja viimeisimpänä vaan ei vähäisimpänä se, että rakas ystäväni on tullut jenkeistä asti suomeen perheensä kanssa koko kesäksi. Meillä on semmoinen tyttökolmikko, todella tiivis sellainen. Suurta haikeutta aiheutti se, kun yksi meistä muutti jenkkeihin. Kuitenkin joka kesä pääsemme aina "kokoontumaan" ja viettämään laatuaikaa tyttöjen kesken. Sitä oppii taas arvostamaan ystävyyttä ihan eri tavalla. 

Itse en ole koskaan perustanut ystävien ja kavereiden määrästä. Enemmän minulle merkkaa laatu. En jaksa pitää yllä suhteita hyvänpäivän tuttuihin väkisin jos ei yhtään kemiat natsaa. Siksi arvostankin enemmän sellaisia tosi ystäviä, joille voi jutella ihan kaikesta ja jotka ajattelevat samalla tavoin asioista. Tottakai kavereitakin pitää olla ja kaikkien ei tarvitse olla juuri saman tyylisiä kuin itse, mutta silti loppujen lopuksi itse koen olevani onnellisimmillani sellaisten seurassa, jotka ovat samalla aaltopituudella. Meidän miehet ja lapsetkin tulevat mainiosti keskenään toimeen. Olemme aina välillä pitäneet parisuhdeiltoja, jolloin juteltavaa riittää. 

Muistan hetket kun olen nauranut vedet silmissä, hetket kun olen itkeä pillittänyt murheitani, joka vuotinen kuvamme vakiopaikassa Aurinkolahdessa, pitkälle yöhön venyneet tunnit keskustellen ja maailmaa parantaen, joka vuotinen Tallinnan reissumme, whatsup keskustelumme, joille ei loppua näy. Muistoja riittää.. Vaikka olemme ehkä ulkoisesti hieman muuttuneet vuosien varrella (muutama lisäkilo, raskausarpi ja ryppy ehkä ;) niin silti sisimmässä olemme ne samat tyypit kuin aina ennenkin. Vaikka meillä tulisi vuoden tauko näkemisen suhteen, voimme jatkaa siitä mihin viimeksi jäimme. Vaikka olisimme vain hiljaa, ei se ole yhtään kiusallista. Joskus pelkkä katsekin kertoo siitä, mitä toinen ajattelee. Me olemme vain hitsautuneet yhteen jos näin voisi sanoa... Jos toinen jättää lauseen kesken, niin toinen luontevasti päättää sen. Rakastan näitä tyttöjä <3 

Ystävyys on niin tärkeää, että soisin kaikilla olevan ainakin yksi tai kaksi sydänystävää, joille jakaa ilot ja murheet ja joiden seurassa ei tarvitse esittää muuta kuin onkaan. 


2 kommenttia:

  1. Ihana kirjoitus ystävyydestä! On totta, että osa ystävistä on sellaisia, että he pysyvät mukana läpi elämän :) Kiva kuulla kuulumisia muutoinkin, haluaisitko tehdä esimerkiksi raksapostausta? Ja öljypostauksetkin on mielenkiintoisia :)

    VastaaPoista
  2. <3 Mäkin sua <3
    -Jaimes

    VastaaPoista