keskiviikko 14. tammikuuta 2015

Kokemuksia Young Livingin tuotteista

Ajattelin kertoa hieman omakohtaisista kokemuksistani Young Livingin tuotteista. Olemme käyttäneet perheessämme eteerisiä öljyjä (sekä muutamia oheistuotteita) puolisen vuotta ja en voi edelleenkään muuta kuin kehua heidän tuotteitaan. Eteeriset öljyt olivat minulle entuudestaan tuntematon käsite. Olen ajatellut, että niitä käytetään ehkä tuoksuina tai kylvyssä. Toki näinkin niitä käytetään, mutta sen lisäksi PALJON paljon muuta. Young Livingin tuotteilla olemme saaneet apua niin moneen vaivaan ilman, että on tarvinnut turvautua lääkkeisiin. Itse en mielelläni käytä mitään turhia, elimistöä kuormittavia lääkkeitä, joten nämä ovat enemmän kuin tervetullut vaihtoehto lääkehoidolle. Eteerisiä öljyjä voi käyttää lääkehoidon rinnalla, mutta silloin on hyvä tietää yhteisvaikutukset joidenkin lääkkeiden ja öljyjen kohdalla.
Aloitin öljyjen käytön akneiholleni. Olen kärsinyt aknesta noin kymmenen vuotta. Heti kesällä huomasin ihoni parantuvan ja alkusyksystä minulla ei enää ollut juuri yhtään näppyä. Tämmöistä tilannetta ei ole ollut vuosiin. Käytin vaihdellen Lavenderia ja Purificationia sekoitettuna kasviöljyyn tai kookosöljyyn. Arpia tietenkin oli jäljellä ja niitä lähdin hoitamaan Frankincensella, josta oli todella hyvä apu! Otin ennen ja jälkeen kuva ihostani ja välissä oli vain reilu viikko. Ero on huima. Kuitenkin ennen joulua ihooni alkoi taas ilmestyä näppyjä ja vaihdoinkin tuotteita; välillä käytin YL rasvoja ja välillä eri öljyjä. Kokeeksi aloin syömään myös Young Livingin omaa "antibioottia" Inner defensea ja parin päivän käytön jälkeen huomasin, että iho alkoi taas voimaan paremmin. :) Uskon, että on hyvä jos tuotteita  muistaa välillä vaihdella.


  


Lapsemme kuumeet hoidin laittamalla thievesiä ja peppermintiä muutamia kertoja päivässä. Kuumeet hoituivat ilman paracetamolia ja lapsukaiset parantuivat päivässä :) Miehelläni oli nousemassa tässä joulun alla kuume eräänä iltana ja saman tien sivelin thievesiä ja limeä jalkapohjiin sekä juotin lemon vettä (vastustuskykyyn). Yhden yön hän hikoili ja aamulla oli kunnossa. Aika uskomattomaltahan tämä kuulostaa, eikä sitä halua uskoa ennen kuin on itse kokeillut. Itse koen paljon parempana käyttää täysin puhtaita 100% luontaistuotteita, mutta jokainen tekee omat ratkaisunsa itse. 

  


Vatsakivuista ei ole juurikaan tarvinnut kärsiä kun joka ikinen kerta kipu on lakannut lähes heti, kun olen sivellyt vatsan päälle jotain näistä; peppermint, panaway tai digize. <3 Päänsärkyä helpottaa peppermint ja panaway, mutta kovimmat säryt saan pois laittamalla diffuuseriin Idaho Blue Sprucea, joka onkin minun suosikkiöljyni! 

Mies on hoitanut kipeitä lihaksia panawaylla. Lasten kuhmut, mustelmat ja haavat hoituvat laventelilla. Iltavillin rauhoittumiseen paras on peace and calming. 

 


En voi liioin kehua näitä tuotteita... ja ehkä on parempi, etten enempää näitä hehkutakkaan. Jokaisen täytyisi kokea itse näiden teho. Erityisesti perheille, joissa sairastellaan paljon (kuume, flunssa, korvatulehdukset, ihottumat) nämä ovat tuoneet niin paljon apua. Olen saanut kuulla niin hyviä kokemuksia öljyistä monilta tuttavilta kun he ovat kokeilleet näitä! 


Suosittelen lämpimästi tutustumaan Young Livingin eteerisiin öljyihin. www.oljymme.fi löytyy suomenkielistä infoa tuotteista. Minulle voi laittaa sähköpostia janna.huusko@gmail.com niin kerron mielelläni lisää tai voimme vaikka sopia tapaamisen :). Tilaukset ja tilin luomis sivusto täältä. Sponsor ID 1932781.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti