sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Kohti vuotta 2015

Jouluhässäkät alkavat olla ohi ja niin myös meikäläisen viiden päivän joululoma. Huomenna olisi paluu arkeen. Tästä lomasta on kyllä niin nautittu! Ei ole ollut kiire mihinkään, on voinut vain olla, löhötä, ulkoilla, syödä suklaata, nauttia ystävien ja perheen seurasta. Mikäpä sen mukavampaa. 

Alennusmyynteihin oli pakko hyökätä eilen ja voitte kuvitella, etten ollut suinkaan ainut ihminen kaupassa. Onneksi kuitenkin menin, sillä alennukset olivat todella hyvät! Löysin mm. untuvatalvitakin Fionalle, itselleni kahdet housut, Lexingtonin pyyhkeitä, Benjaminille tyylikkään asukokonaisuuden ja lastenhuoneeseen uudet fleecepeitot ja tyynynpäälliset... ainiin ja uuden paistinpannun ja pari joulukoristetta todella edullisesti! 

Lastenhuone onkin ollut pienen muutoksen alla. Lähinnä tekstiilit ovat menneet uusiksi ja uuden Malm lipaston ostin sinne myös. Sisustaminen on vielä hieman vaiheessa, muun muassa uusi matto olisi tarkoitus sinne hankkia, kunhan vain keksisin minkälaisen!! Kokovalkoinen muovimatto? Harmaa matto? Valko-harmaa matto? Nuo verhot on mielestäni aivan ihanat ja uusi väritys noudatteleekin harmaata, valkoista sekä puunväristä teemaa.. ja siinä seassa kaiken muun värisiä juttuja. String pocketinkin sain kohtuu edulliseen hintaan alennuksesta ;). 

Tässä nyt kaikenlaisia kuvia ja valitettavasti myös aika huonolaatuisia, koska näinä pimeinä päivinä on niin haastava saada tarkkoja, kirkkaita kuvia. 


Uusilla joululahjoilla leikkimistä.  


1 kommentti:

  1. Näyttää kivalta lastenhuone!Mä sanoisin kyllä,että ei valkoista mattoa lasten huoneeseen,..tai itse en ainakaan osaisi ajatella sellaista.Vierashuoneeseen tai vanhempien huoneeseen valkoinen matto olis jees,mutta lasten huoneessa se ois musta vähän liian "paljas".Että harmaalle ääni täältä! :)

    Jaimsey

    VastaaPoista