tiistai 30. joulukuuta 2014

Juhlatunnelma kadoksissa..

Jos vielä uuden vuoden yli pitäisi joulukoristeita ja sitten voisi alkaa vähitellen karsimaan. Kynttilät saavat olla vaikka ympäri vuoden esillä, mutta joulukuusi ja joulukalenteri nyt ainakin saavat lähteä. Meillä ei oikeastaan hirveänä jouluisia koristeita ole, sillä laskutilaa on ensinnäkin todella vähän ja muutenkaan en tykkää yhtään mistään pikkusälästä joka paikassa. Tämä joulu tuli ja meni todella nopeasti, eikä lomaa ollut juuri lainkaan. Joulukorttejakaan en saanut aikaiseksi lähettää. Leipomuksia en myöskään tehnyt. Aika harvinaista jopa minulta :D. Ensi jouluna sitten voisi koittaa ryhdistäytyä. Haaveena on, että viettäisimme sen omassa kodissa <3. Vihdoin näyttäisi siltä, että hommat alkaa pyörimään tässä alkuvuonna ja pääsemme sitten ensi vuonna muuttamaan uuteen kotiin. Tätä on NIIIIIIIN odotettu <3 Sisustusaiheisia postauksia ja talonrakennuksen etenemisestä varmasti tulossa postauksia myöhemmin. Välillä tuntuu, että perhoset jyllää vatsassa kun on niin innostunut.. ja välillä taas turhauttaa, että sinne on muka niin pitkä aika vielä. Meidän piti lähteä puolisoni kanssa Dubaihin nyt tammikuussa, mutta rahoille tulikin nyt muuta käyttöä, eikä kyllä harmita tippaakaan. 

Huomenna pitäisi juhlistaa uutta vuotta jotenkin. Mitään suunnitelmia emme ole kuitenkaan tehneet. Töissä olen koko loppuviikon, joten ihan aamun pikkutunneille ei voi valvoa. Eikä jotenkin ole fiilistäkään juhlia. Me emme ole ikinä satsanneet raketteihin, vaan enemmän pysyttelemme katselu puolella. :)

Tässäpä jotain jouluisi kuvia, ja mm. kuva siitä uudesta kyntteliköstä! Se on ihana !! Ja on muuten saanut kehuja osakseen. Joy -kyntteliköstä olen haaveillut jo toista vuotta. Vasta nyt raaskin sen ostaa kun sain puoleen hintaan. 


Kyntteliköstä tulee todella kaunis iltavalaistus.


Iittalan Nappula -kynttilänjalkoihin ei kyllästy koskaan <3


Tänä jouluna meillä oli valkoinen tekokuusi, josta en pidä yhtään. Ensi jouluna haluan ehdottomasti saada aidon kuusen! Tämän minikuusen bongasin Stockalta. Se näyttää ja tuntuu muoviselta, mutta on kuitenkin täysin aito. Holiday- pussukka on aikas söötti.


Löysin alennusmyynneistä noi valkoiset joulupallot.


Home sweet home tuikun sain rakkaalta ystävältäni joululahjaksi. Niin mun tyylinen <3 


Tietokonepöytä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti