sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Ihana viikonloppu...

Takana pitkästä aikaa ihanan rentouttava viikonloppu. Ei suunnitelmia, ei paineita, ei kiirettä! Ystävällä vierähti lauantai päivä, lapset toki mukana; kokkailua, herkuttelua, puistoilua, metsäretkiä <3 Rakkaita muistoja ja kuvia tallennettuna. Sunnuntai vain perheen kesken. Kotona puuhastelua, herkullisen aterian valmistamista, päiväunet, päiväkahvit, puistoilua ja ilta saunoen ja vain hiljaisuudesta nauttien. Valmiina uuteen työviikkoon. Kerrankin ei edes ahdista. Nyt ei ahdista oikeastaan mikään. Mieli on yllättävän kevyt, valmiina vastaanottamaan uusia haasteita tulevalta viikolta. 

Itselläni vaikuttaa monikin viime aikainen asia tämän hetkiseen mielentilaan. Suurimpana apuna koen Young Livingin öljyt. Olen ollut onnekas kun sain mahdollisuuden kokeilla niitä. En tiedä mitä enää tekisin ilman. Olemme saaneet koko perhe apua niin moneen asiaan näiden öljyjen ansiosta. Tässä alla ovat omat suosikkini aloituspakkauksesta. Lavender: Akne!!!! Olen kärsinyt 10v. aknesta, kokeillut ab kuureja ja apteekin valmisteita. Mikään ei auttanut. Olen ollut jo epätoivoinen. Moni aknesta kärsivä/kärsinyt tietää, kuinka se voi vaikuttaa itsetuntoon. Niin myös omalla kohdallani. Nyt voin vihdoin sanoa, reilu kuukauden käytön jälkeen, että kohta alkaa näpyt olla menneen talven lumia. Aivan uskomaton muutos kun vertaa sitä mistä lähdettiin. Olisi ihana näyttää ennen ja jälkeen kuvat, mutta valitettavasti en ole sellaisia ottanut. Voittajan on helppo hymyillä, eikö :)


Orange: Tämä mielestäni huumaa jo pelkällä tuoksullaan <3 käytän itse tätä hajuvetenä ja se samalla rauhoittaa, tulee tasapainoisempi fiilis. Ajattelin myös testata tätä laittamalla tipan hammastahnan sekaan, kuulema todella valkaisee hampaita ja on täysin turvallinen hampaille, toisin kuin kaupassa myytävät hampaanvalkaisusetit, jotka pilaavat kiillettä. 


Panaway: Tämä on meikäläisen vastakipujen pelastaja. Olen kärsinyt jo useamman vuoden selittämättömistä vatsakivuista. Itse epäilen niiden liittyvän stressiin. Tutkimuksissa kun ei mitään syytä löydetty. Panawayta hieron heti vatsalle kun alkaa pistellä ja turvottaa. Vaikutuksen huomaa selvästi. Ystäväni töissä valitti viikon kestänyttä vatsakipua ja tarjouduin antamaan hänelle Panawayta kokeeksi, hetken kuluttua hän sanoi, että ei ole kipua enää ollenkaan!! Aivan huikea tunne itselle kun pystyy konkreettisesti auttamaan myös toista <3 Tämä on hyvä myös lihas- ja nivelkipuihin. Monesti miehelle hieron tätä urheilun jälkeen ja se todella rentouttaa kireitä lihaksia. 


Peppermint: Ihana piparminttuinen tuoksu. Tätä monet suosittelevat pahimpaankin migreeniin. Sipaisu ohimoille, niskaan ja kitalakeen auttaa päänsärkyyn. Ja kaikenlisäksi tämän voimakkaan raikas tuoksu myös virkistää. Aamulla sipaisen tätä ohimoille vaikka päätä ei särkisikään, takuuvarma herätys! Leivonnan ystävät huomio! Tämä on myös todella hyvä lisä leivontaan. Söin mutakakkua, johon tätä oli laitettu pari tippaa ja ai että se vei kielen mennessään!! Pyysin heti saada reseptin ja tätä teen heti kun vain ennätän!


Valor: Tuoksu on ihanan naisellinen, itse käytän tätä lähes päivittäin ranteisiin ja rintakehälle sipaistuna. Se tuo itsevarmuutta ja rohkeutta. ja tuoksuu hyvälle.


Lemon: Tämä on päivittäisessä käytössä ollut siitä lähtien kun sen itselleni sain. Sitruuna puhdistaa kehoa kuona-aineista. Tämän huomasi jo siinä, että kun aloin juomaan sitruunavettä päivittäin (kannulliseen 5-6 pisaraa) niin näppyjä puski kahta kauheammin. Parin viikon käytön jälkeen epäpuhtauksien ilmaantuminen väheni selkeästi! Se on todella hyvä ja virkistävä öljy. Tätä voi lorauttaa pyykinpesuaineen sekaan, siivouksen yhteydessä pesuveteen ja kohta asunnossa tuoksuu raikas sitruuna. Tätä voi vain nuuhkia suoraan purkista. Siitä tulee väkisinkin hyvälle mielelle! Lisäksi olen käyttänyt tätä käsien kuorinnassa; sokeria, lemonia pari tippaa ja vaikkapa kookosöljyä. Sitten hierotaan käsiä hetken aikaa ja huuhdellaan pois. Silkkiset kädet ja sitruunan tuoksu <3


Kokemuksia olisi vaikka millä mitalla, mutta myöhemmin lisää ;) Ei kaikkea hyvää kerralla. 
Onko teistä kukaan kokeillut Young Living eteerisiä öljyjä? 

Jos olet kiinnostunut tietämään näistä lisää tai haluat tilata, niin ota suoraan minuun yhteyttä. Voin kertoa lisää :) Lisäksi voin tulla pitämään öljyiltaa luoksenne (etelä-suomi) ja kasvotusten kertomaan näistä, tekemään hoitoja ja muuta kivaa ohjelmaa :)! 

www.youngliving.com --> sieltä member sing up. Sponsor ID : 1932781

Product osiossa voit lukea tuotteista tarkempaa tietoa. Hinnasta lähtee vielä selkeä alennus kun tekee tilin itselleen (tämä siis pitää tehdä jos haluaa tilata). Tilin luominen ei maksa mitään, eikä se velvoita mihinkään! Suosittelen lämpimästi.. 


2 kommenttia:

  1. Heips! Oon seuraillu sun intoilua näistä öljyistä mielenkiinnolla ja nyt ajattelinkin kysellä, tiedätkös niiden turvallisuudesta/käyttökelpoisuudesta raskauden aikana? Kiinnostus on herännyt toden teolla, mut täytynee odotella vielä jokunen kuukausi ennen kuin uskaltaa koittaa! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei suurin osa ovat turvallisia raskausaikana. Ainoastaan peppermintia suositellaan välttämään tai ainakin seurailemaan verenpaineita sillä se saattaa kohottaa verenpaineita. Näitä on tutkittu ja mulla on tarkka lista mitä on syytä välttää raskausaikana! LAITA minulle s.postia janna.huusko@gmail.com tai voit vaikka soittaa suoraan mulle 0451220089. voin kertoa lisää! Nämä ovat todella turvallisia käyttää :) ja itselläni on todella monia raskaana olevia ystäviä jotka näitä huoletta käyttävät :)

      Poista