lauantai 30. elokuuta 2014

Syntymäpäiväjuhlat...

Meillä oli tässä pari viikkoa sitten hääpäivä, jonka molemmat lähes kokonaan unohdimme. Sattumalta edellisenä iltana ystäväni kanssa juttelimme parisuhteista ja rupesin miettimään, että koskas meillä tuleekaan viisi vuotta täyteen.. hetkonen.. sehän on huomenna! Kääks.. Hääpäivälle oli buukattu jo muuta ohjelmaa sen verran, ettemme kerrenneet edes nähdä toisiamme koko päivänä. Hieman koomista ehkä, koska erityisesti minä olen aina ollut se, joka muistaa kaikki merkkipäivät ja pitkälle etukäteen ja suunnittelen (lue stressaan) ohjelmaa ja lahjaa viikkoja ennalta. No nyt kävi näin, mutta oikeastaan vaikka kyseessä olikin viisivuotis hääpäivä, ei se haitannut kumpaakaan ettemme sitä erityisesti viettäneet. Otimme sitten seuraavana viikonloppuna kiinni ja lähdimme extempore Tallinnaan päiväristeilylle. Saimme olla kaksi yötä ilman lapsia ihan vain kahdestaan. Se oli suorastaan omituista, sillä niin harvoin sitä nykyään saa olla pidemmän aikaa kahden. Mieheni täytti myös vuosia ja juhlimme samalla hänen syntymäpäiviään. Vaikka emme tehneet mitään erikoista Tallinnassa, niin silti päivän päätteeksi molemmat olimme aika poikki. Matkustelu kun on sen verran rankkaa ;). No tällä taas jaksaa seuraavan puoli vuotta. Tammikuussa suuntaamme kahdestaan Dubaihin! Kun saa välillä huilaustaukoja, niin sitä vaan jaksaa paremmin taas jonkun aikaa :) Pienten lasten vanhempina sitä yhteistä aikaa ei juurikaan ole, jos ei sitä itse ole valmis järjestämään. Olen viime aikoina entistä enemmän yrittänyt pitää mielessä sen, että tässä ei olla vain vanhempia, vaan olemme myös aviopari ja on tärkeää viettää myös kahden keskeistä aikaa säännöllisin väliajoin. 

Nyt olenkin saanut viettää taas yh-viikonloppua, josta olen suorastaan nauttinut. Siskoni oli meillä yötä, olemme käyneet puistoilemassa ja todenneet että aikuisillakin voi olla aika hauskaa puistossa ;) Lisäksi leivottu pari kakkua, siivottu, saunottu ja syöty hyvin. Vielä huominen aikaa ladata akkuja ennen työviikkoa. 
Oikein ihanaa viikonloppua!!!

2 kommenttia:

  1. Hei! Haluaisitko kertoa miten tuollaisen ruusukuvionnin saa tehtyä kakun päälle? Mikä tylla pitäisi ostaa ja mitä kermaa käytät? Ihana blogi sinulla! :) terveisin pitkäaikainen lukijasi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, se on yllättävän helppo. Googleta kerma + ruusukuviointi niin luulisi löytyvän. Mutta tähtitylla nimellä on se pursotinpää. Ja sen pitää olla aika iso. Normi kaupoissa ei tietääkseni myydä niin isoa päätä vaan kakkukaupoissa. confetti mm. tai netistä saa tilattua. kiepsautetaan vai ns. spiraali :) ja ihan flora vispikermaa käytän :) se on parasta!!!!

      Poista