keskiviikko 20. elokuuta 2014

Superhelppoja arkiruokia

Yksi uusista suosikkiruoistani on ehdottomasti kanawokki! Niin helppoa ja niin hyvää. "Uudella" tarkoitan sitä, etten ole wokkia tehnyt varmaan vuoteen? Aivan liian harvoin. Olin unohtanut kuinka hyvää se onkaan. Meillä myös lapset vetelivät sitä kuin viimeistä päivää. :)

 Itse laitan wokkiin nuudeleita, maustamattomia kanasuikaleita, wokkivihanneksia ja sweet chili kastiketta tai sweet and sour kastiketta. Lopuksi ripottelen vielä päälle auringonkukansiemeniä, nams! Kanasuikaleet maustan ripauksella suolaa, pippuria ja currya. Nuudeleiden sekaan kannattaa lorauttaa hieman öljyä, niin ne eivät tartu kiinni toisiinsa. Ja eikun nauttimaan!
Alempana kuva illalliselta rakkaan ystävän kanssa. Raikas vihersalaatti kera halloumjuuston <3 Lisäksi tuoreita mansikoita, smoothieta, kivennäisvettä, voileipäkeksejä, ruissipsejä ja ruohosipulituorejuustoa. Yksi viikonlopun parhaista puolista on rauhassa nautittu aamiainen! Tässä tosin oli kyse ihan vapaapäivästä keskellä viikkoa. Tuoretta croisanttia, maustamatonta jogurttia, jossa mustikoita, karpaloita ja auringonkukansiemeniä. Lisäksi tuoremehua ja kahvia <3 


Tämän pienen ruokapostauksen myötä toivotan teille oikein hyvää ja sateista viikkoa ;) !! Minkälaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on? Me lähdemme mieheni kanssa kahdestaan Tallinnaan päiväristeilylle. Can't wait!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti