perjantai 8. elokuuta 2014

Lomafiiliksissä..

Tässähän on jo lähes kuukauden pituinen pieni kirjoitustauko blogin puolella. Pahoitteluni siitä. Jotenkin kesällä ei vain saa itsestään irti senkään vertaa, että istuisi alas kirjoittamaan kuulumisiaan. Sisustuksen saralla ei taida olla juuri mitään uutta. Tai no uudet pöytätabletit ostin Pentikiltä. Kuvan otan heti kun saan jonkun kauniin kukkakimpun vielä ostettua pöydälle. Toisaaltaan vähän pelottaa kukkien ostaminen tällä hetkellä, arvannette syyn? Ampiaiset!! Ne ovat kyllä olleet tämän loppukesän riesa!!! Pelkään kuollakseni ampiaisia ja kaikkia muitakin ötököitä. Mieheni aina sanoo, että älä opeta lapsia pelkäämään niitä kun itse makaa tyynen rauhallisena sohvalla ja minä juoksen kiljuen ympäri kämppää. No enhän minä tahallani opeta, mutta en vain pysty olemaan tyynenä jos ampiainen on metrinkin lähietäisyydellä. Näillä helteillä olisi mukava pitää ikkunat ja ovet auki mutta jatkuvasti on sitten ampianen sisällä.. joten.. 

Kakkurintamalla on myös ollut ihanan hiljaista. En oikeastaan kaipaakaan näillä helteillä leipomista oikeastaan yhtään. Ehkä sitten kun syksyn sateet ja viileys tulee niin alkaa leipomuksia tulla vähän useammin. Tänä kesänä en muista leiponeeni kuin ehkä yhden kerran? Muistan vielä kun olin kotiäitinä niin saatoin leipoa jopa kolme kertaa viikossa!!! Kakkuja, suklaapiirakkaa, muffinsseja, sämpylöitä jne. Nyt ei edes tee mieli. Onneksi. Vaikka leivonnaisia ei ole tullut kesällä herkuteltua niin jäätelöä menee kyllä senkin edestä. Olen niin perso makealle muutenkin ja jäätelö nyt vain on niin hyvää. Syksyllä yritän kyllä oikeasti palata ruotuun makean syönnin ja liikunnan suhteen. Kuntosali ja lenkkeily --> täältä tullaan! 

Mitään suurempia reissuja emme ole kesällä tehneet. Nyt lomalla kävimme Fiskarsissa siskoni ja lasteni kanssa. Se on kyllä todella kaunis paikka. En ollut aiemmin käynyt siellä. Ehkä pienten lasten kanssa ei sinne kannata mennä, sillä rattaiden kanssa ei oikein pääse niihin ihaniin pikku putiikkeihin ja muutenkaan ei viitsinyt lasten kanssa mennä kahviloihin tai ravintolaan syömään. Ystävän tai puolison kanssa suosittelen ehdottomasti käymään!!! Kävimme myös Hyvinkään Willassa, koska en ole sielläkään käynyt. Se oli kyllä todella kiva ostoskeskus. Uimarannoilla on tullut myös käytyä jonkin verran. Todella monilla rannoilla saattaa olla äkkisyvää vettä, joten siksi pitää aina etukäteen miettiä, mikä olisi lasten kannalta paras paikka. 

Ajattelin, että voisin myöhemmin tehdä postauksen itselleni vielä aika tuoreesta jutusta, nimittäin Young Livingin eteerisistä öljyistä, joihin olen täysin hurahtanut. Ne ovat meillä nykyisin päivittäisessä käytössä, niin itselläni, miehelläni kuin lapsillakin! Suosittelen kokeilemaan. Niistä riittää kerrottavaa, joten en tässä sen enempää avaudu vaan seuraavassa postauksessa sitten! 

Nyt toivotan teille oikein ihanaa viikonloppua! Meillä on viikonloppuna veljeni rippijuhlat joten päivät menee äitiä auttaen juhlien järjestämisessä ja siivoamisessa. Rannallakin taidamme tänään piipahtaa :) Kesä on kyllä ihanaa aikaa <3

Tässä kuvia Fiskarsista.


2 kommenttia:

  1. Ihania kesäkuvia! Tämä kesä on ollut pitkästä aikaa oikea superkesä - hellettä on riittänyt :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin on, vaikka ei olisi alkukesän perusteella uskonut! Vielä en ole valmis syksyn tuloon vaikka se kovasti jo ovella kolkuttelee. OLEN NIIN KESÄIHMINEN <3<3

      Poista