maanantai 11. elokuuta 2014

DIY kuorinta-aine

Pieni kauneudenhoitovinkki, jos haluaa siloposket :) Minulta pääsi loppumaan kuorinta-aine ja olin menossa kaupasta ostamaan uutta, mutta sainkin idean kokeilla tehdä kotitekoista kuorinta-ainetta. Laitoin intiaanisokeria ja V-6 kasviöljyä kämmenelle ja rauhallisin liikkein hieroin kasvoja parin minuutin ajan. Pesun jälkeen iho oli aivan uskomattoman sileä!! Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Toinen vaihtoehto on laittaa öljyä ja tavallista sokeria, mutta se on vain karkeampaa ja itse en sitä kasvoilla uskaltaisi käyttää, vartalonkuorintaan tosin voisi olla hyvä. Öljynä käy mikä tahansa kasvoille sopiva öljy, esimerkiksi kookosöljy tai oliiviöljy tai kasviöljy. Toinen hyvä kuorinta-aineysekoitus on hunaja ja sokeri. Sillä saa karheista jalkapohjista silkinpehmeät kun vielä lopuksi laittaa kunnolla rasvaa ja sukan jalkaan yöksi. Itselläni ainakin on todella kuivat jalkapohjat erityisesti kesäisin. Samalla saa vähän hemmoteltua itseään :) 

Tämän pienen vinkin myötä toivotan okein mukavaa maanantaita! Vielä pari lomapäivää ja sitten alkaapi taas työt. CocoVin valioluokkainen kylmäpuristettu neitsytkookosöljy tuotetaan tuoreista vasta poimituista kookospähkinöistä. CocoVi Kookosöljy sisältää yli 90% raakoja, saturoituja rasvahappoja, jotka ovat hyvin harvinaisia ja erittäin tärkeitä rakennusaineita kehomme jokaiselle solulle.


V-6 kasviöljy sopii muiden öljyjen laimentamiseen, sellaisenaan iholle tai vaikka hierontaöljyksi.


Masajo Intiaanisokeri on ravintorikasta ja miellyttävän makuista täysruokosokeria Boliviasta.
Ilman teholannoitusta kasvatettu Masajo Intiaanisokeri on valmistettu yli 400 vuoden kokemuksella Okinawan ja Chancay-intiaanien mestarityöllä. Intiaanisokerin valmistus on Bolivian valtion suosittelema hanke intiaaneja työllistävän ja kouluttavan vaikutuksensa ansiosta. Se myös tarjoaa vaihtoehdon kokapensaan viljelylle.
Sokeria ei kiteytetä eikä sen valmistuksessa tarvita muita lisäaineita, paitsi pH:n loppukontrolliin pieni määrä kalsiumia. Neitseellinen maaperä antaa hyvän kalium/magnesium suhteen, jota pidetään tärkeänä myös kehon happoemästasapainolle. Masajo Intiaanisokerissa ei käytetä minkäänlaisia paakkuuntumisenestoaineita. Tästä syystä joku pussi saattaa tuntua toista kovemmalta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti