keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Tytsyt Porvoossa

Päätettiin lähteä siskoni kanssa extempore käymään Porvoossa. Olen viimeksi käynyt siellä noin viisi vuotta sitten. Porvoo on kyllä todella kaunis kaupunki! Oltaisiin haluttu käydä Brunebergin karkkitehtaalla, mutta se meni lauantaina jo neljältä kiinni niin sinne emme ennättäneet. Muuten kyllä tuli kierreltyä katuja ihan kiitettävästi. Ai että sitten rakastan niitä pikkuputiikkeja! Niissä on vaan sitä jotain! Natisevat puulattiat, ihania pikkukoristeita siellä täällä ja sisustukseen todellakin panostettu. Varsinkin nukkekotikalusteita myyvä liike (en muista nimeä) oli niin ihana! Meinasin kantaa mukanani yhden nukkekodin sieltä.. Heti kotiin tullessa piti äkkiä googlettaa nukkekoteja ja löysinkin juuri samanlaisen netistä, mitä ihailin liikkeessä. Ehkä vielä jossain vaiheessa laitan tilaukseen. 


Satama 


Tämä huone oli niin ihanan näköinen, että olisi tehnyt mieli jäädä nukkumaan tuohon sängylle ;)


Siskoni <3
Välit siskoni kanssa ovat vuosien kuluessa lähentyneet melkoisesti. Vaikka ikäeroa löytyy peräti seitsemän vuotta, olemme siitä huolimatta koko ajan läheisempiä. Tuntuu, että siskoni on lähes ainut, jonka seurassa voi olla täysin oma itsensä ja sanoa mitä mieleen tulee miettimättä sen kummemmin. Siskon kanssa voi pelleillä tuntematta itseään noloksi. Siskon kanssa voi automatkalla laulaa täysillä ja nauhoittaa samalla pöljiä videoita itsestään. Näille videoille nauramme vieläkin silmät kosteina!!


Tässä muutama esimerkki nukkekodeista. Sanaton. <3


Kesällä paras kahvi: jäälatte vaniljasiirapilla!! Nam nam. Lisäksi tyrnijuustokakkua ja mansikkajuustokakkua. Mansikka vei voiton.  


Nautitaan kesästä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti