maanantai 7. heinäkuuta 2014

Joko se kesä vihdoin alkaisi...

Viimeiset pari viikkoa olen pitänyt pientä blogitaukoa ihan laiskuuttani. Joskus on hetkiä, jolloin ei vain innosta koko touhu ja silloin on parasta antaa aikaa pienelle breikille. Bloggaaminen ei mielestäni saa olla pakkopullaa tai siitä katoaa sen idea. Itselleni bloggaaminen on jonkun tietyn hetken inspiroimana syntynyt postaus, jonka haluaa jakaa muiden kanssa. Se on samalla myös päiväkirja, joskin hieman pinnallisempi versio siitä. Se toimii myös valokuva-albumina, kauniina muistoina ja omien ajatusten muistelmina. 

Minulla koitti tänään karu paluu arkeen, nimittäin töihin pienen viikon loman jälkeen. Vaikka loma kesti vain viikon, pääsin totta vie lomafiilikseen kiinni. Alkuviikko satoi ja oli koleaa, mutta loppuviikkoa kohden ilmat paranivat ja tuntui, että on päästävä joka paikkaan nyt kun vihdoin sää antaa myöden. Suomi on siitä tylsä maa, että oikeastaan kaikessa olemme sään armoilla.. koskaan ei ole varmuutta, sataako kaatamalla, onko kylmä vai lämmin kesä, vai peräti luminen :D.. Tämä kesä on kyllä ollut ennätyksellisen kylmä ja sateinen, eikä sen vuoksi olla päästy reissailemaan juuri missään. No näinä parina viikonloppuna olemme ottanee ilon irti ja reissanneet vähän siellä sun täällä. 

Lapsiperheenä suosimme tietenkin kohteita, joissa on lapsille kivaa tekemistä. Bongasimme todella kivan saaren nimeltä Iso Vasikkasaari, joka sopii hyvin lapsiperheille. Sinne pääsee lautalla melko edullisesti eri puolilta Espoota. Itse lähdimme Suomenojan venesatamasta. Saarella on iso viherkenttä, jossa voi pelata lentopalloa, ottaa aurinkoa ja lapsilla on vieressä leikkipaikka. Grillikatoksia on useita, vessoja on joka nurkalla. Saari on tarpeeksi pieni, että sen ympäri jaksaa hyvin kävellä. Lisäksi siellä on ravintola ja kahvila. Niistä en kuitenkaan osaa sanoa, sillä olimme omilla eväillä liikenteessä. Uimarantoja löytyy ympäri saarta ja näköalatorni myös keskellä saarta, tosin sinne ei rattaiden kanssa pääse. Siellä saa mukavasti päivän kulumaan. 

Toivottavasti nämä "helteet" jatkuvat ja saamme nauttia auringosta yllin kyllin jatkossakin. Itse intouduin nauttimaan vähän liikaakin aurinkoa viikonloppuna ja päätin sitten käräyttää olkapääni. No kerrankos tuo kirpasee. Töissäkään ei ole yhtään niin ankeaa (eipä vissiin) kun aurinko paistaa :) Oikein mukavaa viikon alkua!Kävimme Pohjois-Pohjanmaalla Pyhäjoella. Takaisintulo matkalla piti tietenkin katsastaa Hiekkasärkät. Aika huikeat ne oli! Taivaskin oli todella upeannäköinen, sillä siinä näkyi selvästi tuleva runsas sadekuuro. Onneksi olimme jo autossa kuuron iskiessä.  


Benjamin ja Fiona ihastelemassa leppäkerttua.


Marketan puistossa.. Siellä on pieni leikkipaikka lapsille, kahvila ja yllinkyllin tilaa käydä vaikkapa piknikillä. 


Vanha puinen tuulimylly oli aika hienon näköinen.


Fiona mummolassa.


Iso Vasikkasaari. Merivesi oli yllättävän lämmintä.
2 kommenttia:

  1. Ihanan kesäisiä kuvia! Mun piti jo aikaa sitten käydä kommentoimassa, mutta se on näköjään jäänyt.. Taisin nähdä sut Pyhäjoella. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa mukava kuulla, että bongasit mut sieltä ;) !!

      Poista