keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Parveke

Sain vihdoin ostettua loput kivet parvekkeelle.. tosin jouduin ottamaan 15kg säkin, kun ei pienempää ollut mutta kummasti ne kaikki kivet sai uppoamaan tuohon pieneen vesikouruun. Kivet eivät olleet parasta laatua. Ne oli jotkut keltaisia (!!) ja jotkut harmaita ja joistain valkoinen väri liuennut osittain pois. Olin hieman pettynyt, sillä pintasilmäyksellä ja tekstin mukaan pussissa oli vain valkoisia kiviä. Todellisuudessa todella moni yksilö oli jotain muuta. Parveke on nyt muuten valmis, mutta kyllä sieltä jotain uupuu. Yhteen nurkkaan ehkä pitäisi vielä ostaa jokin pikkuinen puu/viherkasvi. Katselin Plantagenissa oliviipuuta ja se oli aika kivan näköinen. Nyt parveke on siisti, mutta liian "tyhjä".. Parvekkeemme on kuitenkin todella pieni, joten se on aika haastava sisustaa niin että siitä saisi rennon, muttei kuitenkaan täyteen ahdetun, muttei myöskään liian tyhjää ja persoonatonta. Noh tässä on aikaa pohdiskella. Nyt ei säätkään ole olleet mitenkään kovin lämpimät parvekkeella istuskelua varten. 

Tässä muutama kuva.. (älkää kiinnittäkö huomiota tuohon harmaaseen reikäkaiteeseen ja vihreään osittain ruostuneeseen kaiteenreunustaan, kuka oikeasti suunnittelee edes tuommoiset väriyhdistelmät!!!)... Jos saisin, maalaisin valkoiseksi kaiteet. Vuokra-asunnossa se ei kuitenkaan ole mahdollista. Haitanneeko tuokaan jos asumme täällä enää ehkä vuoden.. :)4 kommenttia:

  1. Mullakin on terassin sisustus menossa. ;) Teillä on ihana parveke. Tosi kivat yksityiskohdat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon <3 Mua harmittaa kun en vieläkään ole keksinyt mitä laitan parvekkeen toiseen nurkkaan.. pohdin sitruspuuta tai oliivipuuta tai sitten joku muu kuin kasvi? mutta mikä... hmm.. haluaisin hieman rennomman ilmeen pavekkeelle ja ehkä vähän lisää väriäkin?...

      Poista