perjantai 23. toukokuuta 2014

Iltavalaistus

Aivan ihania päiviä ollut tällä viikolla. Kyllä kelpaa paistatella auringossa oikein urakalla! Olemme olleet jo pari kertaa uimarannalla, tosin vain lapset ovat uskaltautuneet veteen. Itse kun olen sellainen vilukissa, että kastaudun ehkä vasta heinä-elokuussa uimaan :D. 

Meidän olohuoneeseen ja keittiöön paistaa illalla ihanasti aurinko. Varsinkin nyt kesällä tuntuu, että jopa meidän pimeä asunto on jatkuvasti valoisa. Valon vaikutuksen ainakin itse huomaan selvästi mielialassa. Paljon pirteämpi ja energisempi olo. Töissä käyminenkään ei harmita lainkaan kun saa töiden puolesta nauttia auringosta ainakin osan päivää.  Ja kesän parhaimpia puolia on se kun saa käyttää ihania mekkoja, pitsitoppeja, shortseja ja hameita! Talvella ei puhettakaan että jaksaisi töiden jälkeen enää mitään tehdä, mutta nyt kesällä tuntuu, että on suorastaan pakko lähteä ainakin ulos puistoilemaan tai lenkille töiden jälkeen jos ei muuta keksi. Tässä muutamia kuvia kotimme iltavalaistuksesta. Ihanan orkidean sain työpaikaltani <3 H&M kaitaliina on edelleen paras ostos ikinä! En ole kertaakaan vielä kyllästynyt siihen tässä parin vuoden aikana <3 Se heijastaa ihanasti kuvioita seinälle.


Oikein ihanaa tulevaa viikonloppua!! Meillä on vielä suunnitelmat auki, ainakin tuttavan synttärijuhliin mennään ja ehkäpä korkeasaaressakin voisi käväistä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti