lauantai 5. huhtikuuta 2014

Ihana aamu...


Olipa mukava nukkua kerrankin pitkään ja herätä aurinkoiseen aamuun! Siitä intoutuneena päätin tehdä kunnon brunssiaamiaisen koko perheelle. Rakastan rauhallisia aamuja.. ei kiirettä minnekään eikä sen kummempia suunnitelmia päivälle. Aamupalaksi laitoin leipiä lisukkeineen kauniisti esille, sen lisäksi keitin tietenkin kahvit ja pyöräytin smoothiet! Nams! Tuli kieltämättä aika ähky olo parin täyteen ahdetun leivän, smoothien ja kahvikupin jälkeen.. sanoinkin että iltapala on seuraavana. No kummasti sitä jo kahden aikaan vasta kurni ja oli pakko saada kanasalaattia ;). Kävin nimittäin lapseni ja lapsuuden ystäväni kanssa reippaalla tunnin kävelylenkillä. Hiki vaan virtasi kun ilmakin oli suht lämmin ja vaatetta oli ehkä hieman liikaa ainakin itselläni. 
Persikkaa, banaania, mustikkaa ja maustamatonta jugurttia.


Äidin tuomat kukat <3 Pakko tähän samaan syssyyn hehkuttaa tuoreinta ostostani, nimittäin Hayn About a chair AAC12 -tuolia! Tilasin pari kuukautta sitten Room21:sta Muuton visu tuolin, jota ei koskaan saapunut. Taisi olla viimeinen asiointini kyseisessä firmassa huonon palvelun ja tuotteen loputtoman odottamisen vuoksi. Lopulta tilasin sitten Finnish Design shopista Hayn About a chair tuolin ja ei harmita kyllä tippaakaan. Lahjakortin jälkeen hintaa tuolille ei jäänyt paljon yhtään, lisäksi tuoli toimitettiin yhdessä päivässä! Tykkään tuolista todella paljon <3 Siinä on ryhdikäs istua, selkänoja on joustava ja tuoli mahtuu hyvin pöydän alle piiloon niin halutessaan. Puiset jalat ovat ihana yksityiskohta. Love it <3  


Mitäs tykkäätte?

Hei muuten liittykää ihmeessä blogini lukijoiksi bloglovingin kautta :) siten voitte seurata uusia postauksia ja saada tiedon aina kun postaus ilmestyy. Lähiaikoina tulossa arvonta jossa on pieni etu blogini lukijoilla ;) !!! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti