lauantai 26. huhtikuuta 2014

1/5 arkikuvahaaste

Sain ystävältäni arkikuvahaasteen, johon en epäröinyt hetkeäkään tarttua. Arkikuvahaasteelta tuskin kukaan tulee välttymään :). Mielestäni tämmöiset "tempaukset" ovat mukavia sosiaalisen median luomia ideoita, joissa yhteisöllisyys korostuu positiivisella tavalla. Erityisesti arkikuvahaasteesta mukavan tekee se, ettei kuvien tarvitse olla mitään huippulaatuisia, vaan ne voivat olla esimerkiksi kännykkäkameralla pikaisesti räpsittyjä kuvia kaiken arkisen temmellyksen ohella. Minä ainakin tykkään!

Blogirintamalla on ollut kovin hiljaista, sillä en ole yksinkertaisesti päässyt viikkoon muuta kuin tabletille, eikä siihen saa kuvia siirrettyä ja kirjoittaminen on todella ärsyttävää. Joten pahoittelen hiljaisuutta :). Hengissä kuitenkin ollaan! 

Tässä tämän päivän kuvia; vietimme oikein tyttöjenpäivän tänään Fionan kanssa. Meidän perheen miehet läksivät talkoisiin ja rentoutumaan/kyläilemään muualle. Aika harvoin tulee lähdettyä minnekään vain toisen lapsen kanssa, mutta jatkossa kyllä ajattelin ottaa useammin käyttöön. Saa kerrankin rauhassa antaa aikaa vain yhdelle lapselle ja tehdä mukavia asioita. Siitä nauttiikin ihan eri tavalla. Meillä oli Fionan kanssa todella mukavaa! Kävimme Plantagenissa ostamassa parvekekukat, Ikeassa, Kodin1:ssä, ruokakaupassa, nukuimme kunnon päiväunet, söimme jäätelöä, tein suursiivouksen ja illalla vielä lihaskuntoharjoittelua, jonka jälkeen saunaan <3. Nyt on ihanan rentoutunut olo varsinkin kun tietää, että vielä huominen on vapaapäivä!Kesän lähestyessä alkaa parvekkeen laitto kummasti houkuttelemaan. Meillä on ulkoisilta puitteilta aivan kamala parveke; vihreät kaiteet, harmaa aitaus/reunus ja betonilattia. Ah, kerrostalon parveke <3. No anyway, ei missään ole sanottu ettei sitä saa ainakin yrittää saada paremman näköiseksi kalusteilla, kukilla ja tekstiileillä. Yrittänyttä ei laiteta. 

Tällä hetkellä meillä on parvekkeella puiset parvekelaatat, jotka peittävät kolkon betonilattian hyvin. Kalusteina on mustat/tummanharmaat polyrottinkituolit ja pöytä. Tykkäisin vielä kulmikkaammista ja massiivisimmista polyrottinkikalusteista (kts. kuvan sohva), mutta toistaiseksi en ole valmis parvekekalustoon satsaamaan. Vasta omaan taloon sitten joskus. Kukkalaatikkona on tällä hetkellä se perinteinen, ei niin hieno, muovinen valkoinen laatikko. Bongasin netistä sivuston, josta saa kuvassa olevia polyrottinkilaatikoita ja laitoin semmoisen tilaukseen saman tien. Tulee heti yhtenäisempi ilme kun on tuolit, pöytä ja kukkalaatikko samaa sarjaa :). Lisäksi kaipaisin parvekkeelle ehkä jotain suurta viherkasvia lattiatasoon valkoiseen suuren ruukkuun... mutta en ole varma sopiiko se meidän parvekkeelle.  Parveketuoleihin kuuluu valkoiset istuintyynyt. Tämän lisäksi ajattelin laittaa jonkun viltin ja pari mustavalkoista sisustustyynyä.

Tässä vielä inspiskuvia siitä, minkälaisesta parvekeesta haaveilen. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti