sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Valkoista ja turkoosia

Siitä ei pääse yli eikä ympäri, että turkoosi on lempivärini erityisesti sisustuksessa. Makuuhuoneen mustavalkoisuus alkoi hieman kyllästyttämään ja kaipasinkin huoneeseen vähän piristystä. Kaivoin kaapista Vallilan Bulevardi verhot ja tyynynpäälliset, sekä Iittalan Kivi ja Kastehelmi tuikut. Nyt näyttää paaaljon paremmalle ja raikkaammalle! Huone on edelleen valoisa ja mielestäni esineet pääsevät nyt jopa paremmin esille, kun on eri sävyjä tuomassa syvyyttä ja vaihtelua. Jos kaikki on valkoista hukkuvat esineet helposti valkoisuuden joukkoon. Miehenikin sanoi pitävänsä turkoosista todella paljon. Näinkin pienillä asioilla voi saada suuria muutoksia :). 

Mitäs pidätte tästä turkoosista ilmeestä?

Nyt vuorossa pientä marmatusta. En tiedä, olenko kuluttajana liian vaativa vai mitä, mutta... Kokemukseni eri verkkokaupoista on lähes poikkeuksetta ollut todella positiivinen. Erityisesti huonekalujen osalta on paljon kätevämpää tilata ne netistä kuin lähteä raahaamaan jostain kaukaa kotiin. Toimitukset ovat yleensä todella nopeita ja kuluttajilla on mahdollisuus seurata tilauksen kulkua seurantakoodin avulla. Jopa toimituspäivän kellonaikoihin on yleensä mahdollista vaikuttaa. Heti jos tilausvahvistusta tai tilauksen arvioitua toimitusaikaa ei ala kuulua, alkaa ainakin meikäläinen käydä kärsimättömäksi. Tämän sain huomata tuossa kuusi viikkoa sitten kun tilasin Room21 Muuton Visu tuolin. Halusin nimenomaan tuon valkoisen yksilön puunvärisillä jaloilla ja sitä kun en löytänyt mistään muistakaan nettikaupoista kuin Room21, niin laitoin tuotteen tilaukseen. Toimitusajaksi luvattiin 2-3 viikkoa. Vasta kahden viikon jälkeen sain tiedon arvioidusta toimitusajasta, joka olisi loppujen lopuksi peräti viiden viikon kuluttua! Laitoin reklamaatiota yritykselle, että mitä lupaavat 2-3 viikkoa, jos se ei kuitenkaan käytännössä toteudu! Heiltä vain kerrottiin, etteivät voi toimitusaikojen venymiselle mitään. No ainakin voisivat sen tekstin sivustolta ottaa pois, jossa lukee 2-3 viikkoa. Nyt tilauksesta on jo lähes kuusi viikkoa ja pakettia ei näy eikä kuulu. Olen laittanut viestiä asiakaspalveluun, mutta siihen ei vastata. Olen yrittänyt soittaa asiakaspalveluun, mutta se on jatkuvasti suljettu milloin minkäkin syyn varjolla. Alkaa tuntua hyvin epätodennäköiseltä koko tuotteen saaminen ja lisäksi minua tympii suuresti näin huono asiakaspalvelu. Olen aiemmin tilannut kyseiseltä sivustolta ongelmitta, mutta nyt alan todenteolla harkitsemaan tilaanko enää toiste! 

Onko teillä vastaavia kokemuksia Room21 tai muista firmoista?  2 kommenttia:

  1. Kyllä tykkään kovasti! <3 Tosi raikas ja kaunis. :) Voi harmi tuota Room21 tapausta. Minulla ei ole ollut heidän kanssa mitään ongelmia. Pari kertaa olen tilannut. Toivottavasti saat pian pakettisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon!!! Minä yritän vielä maanantaina uudemman kerran soittaa tilaukseni perään. Katsotaan miten käy :)

      Poista