keskiviikko 5. maaliskuuta 2014

Valaisimia valaisimia...

Makuuhuoneen uudistuneen ilmeen johdosta vanha kattovalaisin ei sovi huoneen tyyliin enää. Jos joku on kiinnostunut ostamaan nykyisen valaisimen edullisesti niin laittakaa sähköpostia janna.huusko@gmail.com. Valaisin on todella hyvässä kunnossa, läpimitaltaan 35cm ja väri puhtaanvalkoinen.

Katselin valaisimia jo hieman valmiiksi, vaikka ihan vielä en aio uutta ostaa. Artekin Golden Bell valkoisena on ykkösenä listallani, ainoastaan koko mietityttää. Onkohan se liian pieni makuuhuoneeseen? Toisaaltaan meillä on todella pelkistetty ja mustavalkoinen makuuhuone, joten en sinne mitään kamalan hallitsevaa, massiivista lamppua haluaisikaan. Värivaihtoehtona on joko musta tai valkoinen. Pitkäikäisyyttä ajatellen valkoinen olisi ainakin varma valinta. Muutolla on paljon kivoja valaisimia myöskin. Tässäpä kuvia erilaisista kattolampuista, jotka sopisivat mielestäni makuuhuoneeseen. 
Le Klint 172B valaisin on todella hieno! Mietin vain rupeaako nuo koukerot pidemmän päälle kyllästyttämään..
Artekin Golden Bell A330S on yksinkertaisuudessa tyylikäs ja ajaton. Muuton Studio lamppu näyttää todella rennolta. Yki Nummen Kartio valaisin on todella kivan näköinen. Juurikin tuossa mustavalkoisessa on sitä jotain. Tämä on vahva kakkonen listallani :). 


Tälläistäpä täällä pohdiskellaan...


Onko teillä näistä joku suosikki?


3 kommenttia:

 1. Moi,

  suosittelen Poulsenin PH5:ta, uutena hinta on kova, mutta jos maltat mielesi ja kyttäät käytettynä vastaavaa huuto.netistä tai tori.fiistä http://www.finnishdesignshop.fi/valaisimet-riippuvalaisimet-valaisin-valkoinen-p-6666.html

  Itse löysin tuollaisen 240e hintaan käytettynä ja täysin virheetön. Myös osto- ja myyntiliikkeet myyvät noin 250-300e hintaan vastaavia.

  Yksi hieno vaihtoehto on myös Artekin valikoimassa JL341, jota myös silloin tällöin löytyy käytettynä http://www.artek.fi/fi/products/lighting/131

  Kannattaa myös seurata Avotakan osto- ja myyntipalstaa sekä Bukowskin nettihuutokauppaa, sieltä voi bongata edullisia design-löytöjä.

  Terveisin,

  Yks mies.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkeistä, nuo ovat kyllä hienoja valaisimia mutta eivät ehkä meidän makuuhuoneeseen sovi. Ja itseasiassa menin ja tilasin artekin golden bell A330S lampun valkoisena :) ei ollut mielestäni pahan hintainen! ja kaupan päälle sain peräti 60€ lahjakortin finnish design shoppiin! :) Pitänee käydä katselemassa noita mainitsemiasi palstoja ihan mielenkiinnosta!

   Poista
 2. Hieno valinta sekin on. Vielä pari vinkkiä lisää, turkulaisia osto- ja myyntiliikkeitä, jotka tarvittaessa toimittavat pkseudulle myös.

  http://www.festartdesign.com/

  http://www.artdesign.fi/index2.htm (tinkaa paremmin kuin edellinen)

  VastaaPoista