perjantai 21. maaliskuuta 2014

Sisko

Mitä vanhemmaksi tulee, sitä paremmin tajuaa kuinka rakkaita omat sisarukset ovat. Minulle erityisen rakas on se yksi ja ainoa pikkusiskoni. Hän on maailman paras täti lapsillemme; jaksaa leikkiä, hoitaa, siivota, laittaa ruokaa ja kaikista tärkeintä; olla läsnä lastemme arjessa silloin kun on meidän luonamme. Benjamin ja Fiona ovat aivan hullaantuneita siskooni ja minä jään monesti kakkoseksi kun "täti" on kylässä :D. 

Siskon kanssa voi oikeastaan tehdä mitä vain, vaikka ihan pöljiäkin juttuja, eikä koskaan nolostuta. Siskolle voi myös sanoa mitä vain, koska tietää, että toinen tajuaa tasan tarkkaan mitä tarkoitan. Siskon kanssa voi tehdä yhdessä monia asioita, sillä pidämme samoista jutuista; shoppailusta, matkustelusta, kahvittelusta, lenkkeilystä ja ruoan laitosta muun muassa. Siskon kanssa voi vaihdella vaatteita, koska toisella on aina muka kivempia vaatteita. Siskolta voi myös joskus salaa "pölliä" vaatteita, eikä hän huomaa mitään ;) Palautetaan ne sitten joskus. Siskon kanssa voi lähetellä päättömiä whatsup viestejä vaikka keskellä yötä, eikä siinä ole mitään outoa. Kaiken kaikkiaan siskot on siis aika mukavia.. tai ainakin minun siskoni <3. 

Tänään vietin vapaapäivän siskoni kanssa viisi tuntia shoppaillen. Loppupäivä menikin sohvalla maaten rasittuneita jalkoja lepuutellen. Voitte kuvitella kuinka mieheltäni herui myötätuntoa kun valitin kipeitä jalkojani! Tai sitten ei...


Välillä oli pakko pysähtyä tankkaamaan shoppailussa kulutetut kalorit takaisin x)


Cafe Mocha <3


Päivän paras löytö! Mangosta bongasin tämän college paidan aivan ihanalla printillä. Viimeinen kappale vieläpä.
 Minkäslaisia viikonloppusuunnitelmia teillä on?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti