maanantai 24. maaliskuuta 2014

Sheinside

Pieni hiljaisuus blogirintamalla kertonee onnistuneesta neljän päivän "minilomasta". On shoppailtu, nähty paljon rakkaita ystäviä, urheiltu, kokkailtu hyvää ruokaa ja tietysti nukuttu paljon. Minulla olisikin muutama ruokapostaus tulossa huomenissa.. joten olkaahan kuulolla. :) 

Nyt haluaisin kuitenkin esitellä teille mahdollisesti uuden nettisivuston sheinside.com. Sivustolla myydään naistenvaatteita ja asusteita joka lähtöön ja vieläpä uskomattoman edullisesti. Sheinside on toiminut vuodesta 2008 lähtien. Omakohtaista kokemusta minulla ei vielä tilaamisesta ole, mutta tarkoituksena on lähiaikoina tehdä joku kiva kesävaatetilaus. Sivustolla on aivan ihastuttavia vaatteita ja teinkin muutaman kollaasin omista lemppareistani! 

Ehkä yksi parhaimmista jutuista sivustolla on se, että lähes kaikista vaatteista on kuvia myös tavallisten asiakkaiden päällä. Näin on mahdollisuus nähdä, miltä tuote todella näyttää luonnossa, eikä pelkästään mallin päällä. Sivustolla on myös lookbook, jossa on tilaajien muotikuvia. Kaikille facebook jäsenille on tarjouksena -20% ensimmäisen tilauksen loppusummasta. Lisäksi monia muita etuja ja huikea bonusohjelma. Kannattaa tutustua ajan kanssa ko. sivustoon. 

Tässäpä hieman esimakua vaatteista. 


Aivan ihania mekkoja muun muassa TÄÄLLÄ. 

Shortsit TÄÄLTÄ.T-paitoja TÄÄLLÄ.


Ihanaa sieltä kesä tulee vähitellen! Kohta voisikin kaivaa balleriinat kaapista ja laittaa talvitakit ensi talvea odottamaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti