maanantai 10. maaliskuuta 2014

Maanantai ja vapaapäivä

Harvinaista herkkua, että on maanantai ja vapaapäivä. Veimme lapset normaalisti aamulla hoitoon, siitä menin salille, jonka jälkeen suunta kohti Flamingo spata mieheni kanssa. Yllätykseksemme siellä oli tänään alkanut tarjous kaksi yhden hinnalla ma-pe!! Eli nyt kaikki vähänkin sinne haluavat, ei muuta kun menoks! Tarjous on voimassa maaliskuun loppuun. Normaalistihan flamingo spa on melko hintava, mutta nyt se tuli maksamaan vain 29€ yhteensä kahdelta aikuiselta. Kannatti mennä siis. 

Kuumavesialtaissa ja erilaisissa höyrysaunoissa tuli niin rentoutunut olo, että koko keho meni todella veltoksi ja tuntui että ei ole voimia edes uida muutamaa metriä. Taisi siis tehota rentoutuminen. Span jälkeen suuntasimme ravintolaan, kävimme vähän kaupoilla ja sitten menimme kotiin nukkumaan päiväunet ennen kuin haimme lapset kotiin. Kaikin puolin täydellinen päivä siis! 

Tässä muutama kuva lastenhuoneen tauluhyllystä, johon ostin muutaman Paapii design kuvan ja yhden isomman julisteen. Laitoin niistä kokeeksi nyt vain kaksi kuvaa kehyksiin ja siitä tuli ihan kivan näköinen. Tykkään erityisesti noista väreistä; pinkkiä, mustaa, vaaleansinistä ja valkoista. 


Illalla postimies toi tämmöisen paketin. Arvaattekos mitä siellä oli? :)4 kommenttia:

  1. Ihanalta näyttää teidän uus lastenhuone.Ja kiva että oli onnistunut vapaapäivä..joskus ne vaan kummasti piristää :)

    Jaimes

    VastaaPoista