perjantai 28. maaliskuuta 2014

Laukkuhaaveilua....

Joskus saatan selailla tuntikausia erilaisia laukkuja tai vaikka lompakoita ihan vain ihaillakseni niitä ilman aikomustakaan ostaa mitään. Olen alkanut vasta pari vuotta sitten panostamaan laukkuihin hieman enemmän, mutta edelleen suhteellisen maltillisesti. Mielestäni on ihana kun saa ensin suunnitella, minkä laukun haluaisi ja sitten säästää siihen pitkään. Se tunne, kun vihdoin omistaa unelmiensa laukun, se on jotain sellaista mitä ainakaan miehet eivät voi ymmärtää :) 

 Tein kollaasin unelmalaukuistani, joista varmasti joku tulee löytymään tulevaisuudessa laukkukokoelmastani. Naisillahan ei voi koskaan olla liikaa laukkuja! Uskallan väittää, että ainakin suurin osa merkkilaukuista ei ole pelkkää silmälumetta, vaa ne on myös kestäviä, niillä on suhteellisen hyvä jälleenmyyntiarvo ja niistä saa silmäniloa vuosiksi eteenpäin. Itselläni on ollut Michael Korsin Hamilton kaksi vuotta ahkerassa käytössä ja se on edelleen uuden veroinen. Hamiltonin lisäksi minulta löytyy kaksi pienempää Korsin laukkua sekä Calvin Kleinin konjakinruskea olkalaukku. Siitä tosin en niin paljon tykkää olkahihnojen vuoksi. Korsilta on tullut aivan ihania uutuksia laukkukokoelmaan, joista alhaalla näkyykin pari. Lisäksi olen ihastunut Ted Bakerin rusetilla varustettuihin laukkuihin ja Tory Burchin yksinkertaiseen tyyliin. Mulberry oversized Alexa nyt löytyy varmaan joka naisen haavelistalta. Toisaaltaan on kiva jos ostaa laukun, ettei sitä ole jokaisella vastaantulijalla. Toisaaltaan jos kerrankin löytää sellaisen, josta todella pitää, niin ei pitäisi kuitenkaan välittää siitä onko sitä muilla vai ei. Kaksipiippuinen juttu...

Kolahtaako näistä mikään? Ja onko siellä muita laukkuintoilijoita?
Tory Burch, Michael Kors, Mulberry ja Ted Baker. En edes osaisi valita näistä yhtä suosikkia, sillä kaikki ovat niin ihania!Musta nahkainen Givenchy, ottaisin koska vain <3, myös Pradan musta laukku viehättää yksinkertaisuudellaan ja kultaisilla yksityiskohdilla. 


 Tory Burch


Michael Kors


Yves Saint Laurent, UPEA !!!

Mulberry 


2 kommenttia:

  1. Kaikki ihania! =) Mun suosikki on tuo Prada. Ei ehkä ihan halvimmasta päästä tosin.. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, voi kun voisi saada edes jonkun noista tai miksei kaikki ;) siinäpä tavoitetta kerrassaan.. Toisaaltaan menisi maku jos saisi kaiken mitä haluaisi.nyt osaa arvostaa asioita enemmän kun niiden vuoksi joutuu pidemmän aikaa säästämään :)

      Poista