keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Ihana kamala maxihame

En ole kuin muutaman kerran joutunut manaamaan tätä huikean pitkää 162cm varttani. Maxihameet tuntuvat nousseen viime vuosina enenevässä määrin pinnalle ja oikeastaan vasta viime kesänä meikäläinenkin rohkaistui kokeilemaan sellaista päälleni. No naurun purskahdushan siinä pääsi. Ei sitten yhtään sopinut, ja mekon helmakin oli about 20cm liian pitkä... joo eli se siitä.. 

Rohkaistuin kuitenkin vielä uudestaan joskus loppukesästä sovittamaan erästä mustaa todella simppeliä ja rentoa maximekkoa konjakinruskean vyön kanssa ja kuinka ollakkaan, se sopi minulle! En siis ole vielä täysi heittänyt kirvestä kaivoon maxien suhteen, vaikka harmikseni ne edelleen suurimmaksi osaksi EI vain sovi minulle. Tämä todettu viimeksi viikko sitten kun siskoni kanssa naurettiin kippurassa kun kokeilin korallin punaista maxihametta.. Näytin enemminkin joltain maatalon emännältä, kaulin vain puuttui kädestä. No etsinnät jatkuvat, sillä olen päättänyt, että tänä kesänä haluan jonkun kivan maxihameen!! Sheinside sivustolla onkin muutamia aivan ihania maximekkoja! Myös sivuston muut mekot ovat aivan ihastuttavia. Jotenkin vihreä väri on alkanut kiehtomaan minua, vaikka ennen olen sitä karttanut viimeiseen asti. Joskus on  kuitenkin hyvä mennä omalle epämukavuusalueelle ja ainakin testata sellaisiakin värejä, joista ei aiemmin ole pitänyt. Täältä pääset katsomaan näitä ihastuttavia mekkoja lisää!


 Turkoosi maximekko olisi aivan ihana kesällä ruskettunutta ihoa vasten!


Valkoinen toimii aina :)Nämä vihreät mekot ihastuttivat erityisesti, todella kauniita! Voisin laittaa näistä vaikka kaikki ostoskoriin samantien <3Mitäs tykkäätte näistä tai ylipäätään käytättekö mekkoja kesällä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti