sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Hyvää laskiaissunnuntaita!

Ensinnä haluaisin toivottaa oikein hyvää laskiaissunnuntaita täältä räntäsateen keskeltä! Pulkalla ei paljoa uskalla makea laskea, mutta voisihan sitä muuten vain ulkona käväistä jossain vaiheessa lapsosten kanssa. Meillä on tämä viikonloppu siivottu, kasattu huonekaluja, somisteltu yksityiskohtia lastenhuoneeseen, puunattu ja jynssätty kylppäriä, leivottu pullia ja kakkua. Nyt onkin sitten ihan lepopäivä. Kaikin puolin ihana viikonloppu takana. 

Stockmannilta tilaamani tuotteet saapuivat tällä viikolla postissa. Ihania tuotteita olikin tullut! Muutama moga oli vain itse tilaajalla käynyt. Nimittäin tilaamani valkoiset Teeman lautaset pitivät olla kokoa 17cm, mutta olin tilannut vahingossa 15cm. No eipä tuo haittaa, pitää vain ostaa muutama 15cm lautanen lisää, niin onpahan sitten niitäkin muutama olemassa. Tilaamani Artekin Siena keittiöpyyhkeet/lautasliinat pitivät olla mustavalkoiset, mutta olin tilannut tummansini-valkoiset. En tajua, miten olen noin sekoillut.. vähän harmittaa, mutta eipä tuo maata kaada. 

Mutta nyt nautiskelemaan tuoreista laskiaispullista :)Tuoreita pullia voisi vedellä vaikka kuinka paljon!Tämä Philippin Cocoon kulho sopii vaikka tarjoiluun tai sitten ihan säilytykseen. Meille tilasin sen vartavasten avaimien säilytystä varten. 


 Iittalan puinen Aaltotarjotin on sitä pienempää kokoa. Tykkään tästä todella paljon!


 Artekin Siena lautasliinat toimittavat meillä keittiöpyyhkeiden virkaa. 


 Ei sitä sävyeroa nyt niin hyvin huomaa, eihän? ;)


Ostin valkoisia neilikoita kaupasta lähes kaksi viikkoa sitten ja ne ovat hengissä edelleen! Sanottaisiinko, että ehkä jopa parempi satsaus kuin tulppaanit. Tosin kyllä ne tulppaanit silti miellyttävät silmää hieman enemmän, vaikka ovat nämäkin kauniita. Oikein ihanaa sunnuntaita!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti