perjantai 14. maaliskuuta 2014

Gubi Ronde

Vuodesta 1967 asti Gubin filosofiana on ollut luoda ajatonta muotoilua jossa yhdistyvät estetiikka, innovaatiot, käytännöllisyys ja laatu. Monet Gubin uusista tuotteista on kehitetty yhteistyössä kokonaan uusien ja jo yritykselle tuttujen suunnittelijoiden kanssa. Vanhat suunnittelijat ovat jo jättäneet oman kädenjälkensä Gubin historiaan ja uusien muotoilijoiden mukana tuodaan raikkaita ja tuoreita ideoita suunnittelutyöhön.

Ronde-valaisimen muodossa on muistumia 70-luvulta, mutta valaisin on kuitenkin moderni. Uniikki yksityiskohta on valaisimen yläosassa oleva aukko, josta valo pääsee leviämään suoraan ylöspäin. Näin myös johto ja katto korostuvat hienovaraisesti. Varjostin on alumiinia ja pinta on maalattu mattaiseksi. Tämä saa varjostimen muistuttamaan keramiikkaa. Ronde-valaisimen on suunnitellut Oliver Schick. 

Valaisin on aivan ihana! Tykkään siitä todella paljon. Ronde sopii todella hyvin Artekin Golden Bell valaisimen kaveriksi, sillä molemmat ovat samantyylisiä ja samaa materiaalia. Valaisin on halkaisijaltaan 40cm, eli juuri passelin kokoinen kattolampuksi.

Mitäs tykkäätte?Ihana auringonpaiste <3


 Koristetikapuut kaipaisivat vähän valkoista maalia pintaansa. Tarkoitus on, että ne ovat kuluneen näköiset, mutta maali alkaa olla jo melko tummunut ja vähän liiankin kulunut makuuni. Ehkäpä tässä joku päivä intoudun maalauspuuhiin.


 Gubi Ronde


Uten Silo Tämä on ehkä yksi parhaimpia ostoksiani sisustusrintamalla. Oikeasti NIIN kätevä kun voi kaikki laturit, kännykät, kynät, sakset sun muut laittaa omille paikoilleen ja aina tietää missä ne on.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti