tiistai 4. maaliskuuta 2014

Elefanttisalkut

Kävin etsimässä lapsille pussilakanoita kaupoilta. Marimekon liikkeissä ei ollut valitettavasti kaipaamaani Karkuteillä pussilakanoita. Bongasin liikkeestä kuitenkin aivan ylisöpöt Elefanttisalkut kuin tilauksesta, sillä entisen vaaleansiniset tähtisalkut heitin juuri pois. Olivat hieman kärsineet kulutuksesta. Nämä ovat todella jämäkän ja kestävän tuntuisia. Laitoin ne lipaston päälle koristeeksi, mutta on niillä toinenkin funktio, nimittäin lelujen säilytys; toisessa pikkuautot ja toisessa leikkieläimet. Kivat, tykkään! 

Pussilakanat löysin loppujen lopuksi Anttilasta; Annon raitapussilakanat. Toinen on pinkki ja toinen turkoosi. Nämä olivat lisäksi todella edulliset. Aiempaa kokemusta Annon lakanoista meillä ei ole, mutta uskon näiden olevan ihan tarpeeksi hyvät ja kestävät :). 

Mitäs tykkäätte Karkuteillä kuosista? Kuosi löytyy myös muun muassa lasten astioista...

2 kommenttia:

  1. Nää lastenhuonekuvat uudistuksineen on niin kivoja! Mulla samanlainen projekti nyt menossa. Mä en vaan voi käsittää, miten noi sun koristukset pysyy tuolla pikkukätösten ulottumattomissa, meillä kun pitää kaikki laittaa vähintäänkin katonrajaan! :D Ehkä teidän lapsoset on vaan paljon paremmin kasvatettuja ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siis periaatteessa noi kaikki on leikkimistä varten, et kyllähän ne päivän aikana hyvinkin vaihtaa paikkaansa :) esimerkiksi noi Pentikin virkatut korit, niin nehän on hatut jos et tienny? tai niin ainakin meidän lapset luulee niitä hatuiksi kun pitävät päässään.. niitä sitten yhdessä koitimme kiskoa lasten päistä irti :D. Mutta siis juu.. aina illalla ja joskus päivälläkin kerään lelut purkkeihin/laatikoihin ja on taas hetken aikaa siistiä. Aika paljon Benjamin leikkii vain pikkuautoilla, moni muu ei kiinnosta edes.. että ei ihan hirveetä sotkua synny. :P Hanne en malta odottaa että näen teidän lastenhuoneen!!!

      Poista