torstai 6. helmikuuta 2014

Vanha kunnon Moccamaster

Tota noinniin.. juu... aivan oikein, Moccamasterhan se taas meillä keittiön pöydällä töröttää. Näköjään löytänyt tiensä takaisin. Joulun alla annoin lähtöpassit meidän 5 vuotta vanhalle valkoiselle Moccamasterille, sillä kaipasin jotain modernimpaa kahvinkeitintä. Päädyin Russell Hobbsin Glass touchiin. Se pyörii samassa hintaluokassa Moccamasterin kanssa, joten oletin sen ilman muuta olevan myös hyvä!!! Toisin kävi. Tässä parin kuukauden käytön jälkeen huomasin, että vesisäiliön tiiviste vuotaa. Soitin Stockalle ja kysyin saanko palauttaa tuotteen ja vaihtaa sen johonkin muuhun. Onnistuu kuittia vastaan, minulle kerrottiin! Olin salaa aika onnellinen, sillä tosiasiassa tuo kahvinkeitin oli liian moderni/ufo makuuni ja olin jo hieman kaipaillutkin vanhaa luotettavaa Moccamasteria takaisin. Päätin valita väriksi harjatun teräksen, sillä se sopii keittiön kodinkoneisiin hyvin. Olen valintaani oikein tyytyväinen... ja pakko kai se on myöntää, että joskus nainenkin voi olla väärässä. Mieheni oli jo alusta alkaen uutta keitintä vastaan.. Asiakaspalvelusta sanoivat, että Russel Hobbsin tuotteista on tullut todella paljon reklamaatioita. Tuotteet eivät ole kestäneet. Jännä, että hinnat on kuitenkin laitettu todella korkeiksi. Silloin olettaisi niiltä myös kestävyyttä, vaan näköjään ne eivät aina käy yksiin. Moccamasterilla on kuitenkin se kymmenen vuoden takuu, että eiköhän me nyt hetki tällä keittimellä pärjätä ;). 

Tässä vielä kuvaa vanhasta keittimestä. Kuvassa se näyttää yllättävän sirolta, mutta oikeasti oli aika massiivinen.Onko siellä muita vannoutuneita Moccamasterin käyttäjiä?


2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Juu se oli väritykseltään nätimpi, mielestäni moccamasterit eivät ole kauniita... mutta toisaaltaan ne ainakin kestää ja takuu on sen 10vuotta. Kyseinen russell hobbsin keitin kesti loistavat 2kk :D

      Poista