perjantai 7. helmikuuta 2014

Uudet verhot

Tilasin Ellokselta parit erilaiset valkoiset verhot olohuoneeseen. Nykyiset kun ovat jotkut Ikean lakanoita muistuttavat halpisverhot :). Paketti saapui tänään, mutta verhot eivät kyllä vastanneet yhtään odotuksiani. Sävy oli kermanvalkoinen ja kangas liian ohutta ja läpikuultavaa. Palautin tuotteet ja päätin marssia suoraan kauppaan ja käydä läpi muun muassa Stockmannin, Anttilan ja Hemtexin valikoimat. Hemtexistä löysinkin aivan unelmaverhot; puhtaanvalkoiset, ylelliset taftiverhot, joilla hintaakin oli vain 20€. Silitin verhot yön pikkutunteina ja kokeilin niitä heti olohuoneeseen; sopivat mielestäni paremmin kuin hyvin!! Ainut miinus puoli tulee verhojen lyhyydestä, saisivat olla noin 10cm pidemmät. Mutta toisaaltaan kun verhot ovat kasassa päiväsaikaan, ei lyhyyttä huomaa, sillä alareuna ja sohvan taakse piiloon. 

Kävin ostamassa vaihteeksi tulppaaneja kaupasta, vaan oli kyllä surkeat valikoimat Lidlissä. Kaikki jo lähes auenneita ja osa jopa ihan nuupahtaneita. Värivalikoimakin oli vähäinen. Mutta tällä kertaa tämän väriset, ensi viikolla sitten jotain muuta ;).

Viikonloppuna meillä juhlitaankin tyttäremme 2-vuotis syntymäpäiviä. Sen lisäksi minulla on yksi kakkutilaus tuloillaan, joten kiirusta pitää keittiön puolella. Saa nähdä miten saan kaiken leivottua töiden ohella. Ajattelin tehdä postausta aiheesta juhlien järjestäminen, mutta se siirtynee sitten sunnuntaille kun juhlat on juhlittu! Siihen saakka, heipsan ja oikein mukavaa viikonloppua! Rentoutukaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti