keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Lastenhuoneen tuleva muutos

Jee vihdoin uskaltauduin tilaamaan kerrossängyn lastenhuoneeseen! Pitkään olen sitä toivonut, mutta vielä on tuntunut liian aikaiselta. Nyt kuitenkin päätin sängyn tilata. Ystäviemme lasten luona meidän naperot ovat ihan innoissaan kerrossängyssä kiipeilemässä, joten eiköhän ne tähänkin totu. Alkuun toki saa olla varmaan koko ajan vahtimassa, etteivät lapset tipu sängyltä, mutta pianpa ne siihen oppivat. Tilasin sängyn junior kokoisena eli se on 70x 165cm. Aika kapealta kuulostaa, mutta pienille lapsille se on kuitenkin juuri sopivan kokoinen ja pituuden puolesta menee kuitenkin suhteellisen pitkään. Ihanaa saada vähän tilaa muuten melko pieneen lastenhuoneeseen. En vielä tiedä, mille seinälle sängyn laitan ja miten asettelen muut huonekalut, mutta uusiksi järjestys joka tapauksessa menee. Tein pari kollaasia jutuista, joita meillä on lasten huoneessa, joita toivon ja joita aion hankkia lasten huoneeseen :). Paapii design tuotteet ovat aivan ihania <3 Haluaisin jonkun kivan taulukollaasin paapii design julisteista ja postikorteista.. tai toinen vaihtoehto olisi teettää isohkot kuvat lapsista ja sommitella ne jotenkin kivasti seinälle. Pitää vielä tuumailla. En malttaisi odottaa sängyn saapumista!
Kay Bojesen puueläimet ovat ihastuttavia, vaan aivan liian hintavia.Uudet pussilakat haluaisin meiltä löytyvien vaaleanpunaisten ja vaaleansinisten Lexingtonin lakanoiden lisäksi. Finlaysonin Elefanttipussilakanat ovat todella kivat, mutta myös Marimekon Karkuteillä -lakanat ovat ihastuttavat. Vaikea päättää.

Uusia hankintoja lastenhuoneeseen ei sen suuremmin tarvitse tehdä. Sängyn lisäksi aion varmaan hankkia jotkut pussilakanat ja sitten taulunkehyksiä ja julisteita tms. Ei kommentteja:

Lähetä kommentti