lauantai 4. tammikuuta 2014

Pitkän tauon jälkeen...

Parin viikon blogihiljaisuus kertoo ainakin siitä, että loma taisi olla onnistunut. Olen ollut melko vähän koneen äärellä ja silloin kun olen ollut koneella käyn pikaisesti vain tarkastamassa ne "pakolliset" jutut. Joulun vietimme vanhempieni luona täällä etelässä. Joulun jälkeen suuntasimme sukulaisille ensin Lappeenrantaan ja siitä sitten Kajaaniin. Vaikka on ihana nähdä pitkästä aikaa sukulaisia ja lapsetkin olivat todella mielissään kun saivat olla jossain muuallakin kuin kotona, niin on silti sanottava, että reissaaminen ottaa kyllä veronsa. Vielä kun lomarytmi oli sitä, että nukkumaan klo 1 yöllä ja herätys noin klo 11. Myös lapsilla! Tästä oli mukava palata töihin klo 6 torstai aamuna.... Olin pari ensimmäistä työpäivää kuin zombi, jopa työkaveritkin sen huomasivat.. No onneksi on viikonloppu vielä aikaa tasoittaa ja sitten jatkuu taas aherrus. 

Vielä joululomaan palatakseni.. saimme sentään nauttia lumesta Kajaanissa. Täällä etelässä ei sitäkään vähää. Jotenkin niin omituista, että eletään jo tammikuun puolella ja plussakeleillä mennään. No toivon mukaan lunta vielä kerkeää tulla tälle talvelle. Toisaaltaan olen ajatellut positiivisesti, ettei se olisi kiva hytistä missään -20 asteessakaan.. Vaan on tämä pimeys niin ankeaa. Sitä voisi vain nukkua ja nukkua päivät läpeensä. 

Joululahjoja sain taas aivan liikaa.. Kuvissa vilahtaa ainakin muutama lahja (tossut, marimekon pussilakanat ja tuikkukippo). Meillä oli oikein rauhallinen ja rento joulu. Uudenvuodenlupauksena päätin, että olen tammikuun ilman herkkuja ja pientä painon pudotustakin olisi tarkoitus tehdä. Liian suuria tavoitteita en kuitenkaan halua asettaa, sillä niitä en tulisi saavuttamaan. Olen niin perso makealle, että tarkoituksena on ainoastaan saada turhat herkuttelut pois. Jatkossa aion todellakin nauttia herkuista, mutta kohtuudella! :)

Tekikö muut uuden vuoden lupauksia?

Ainiin ja vaikka ei vielä olekaan Loppiainen, niin siivosin kaikki joulukoristeet pois. Kyllähän niitä oli tarpeeksi kerinnytkin katsella. Vaan on se aika todella lyhyt kun niitä koristeita pidetään. Huvittavaa kun toiset keräävät koristeet pois jo heti joulupäivän jälkeen. :D Mutta kukin tavallaan. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti