tiistai 14. tammikuuta 2014

Lastenvaatteita ja hehkutusta!

Päätin tehdä postauksen aiheesta lastenvaatteet, joka monesti puhuttaa meitä vanhempia. Ensimmäisen lapsen kohdalla sitä haali jos minkälaista vaatetta kirpputoreilta, alennusmyynneistä, tuttavilta jne. Mistä vain sai mahdollisimman halvalla. Aika pian sitä kuitenkin huomasi, kuinka toiset vaatteet kestää ja toiset taas ei. Toiset ovat sitä mieltä, että ennemmin ostaa halvalla niin ei haittaa jos menee pilalle ja voi ostaa uuden tilalle. Toiset taas vannovat vain tiettyjen merkkivaatteiden nimeen. Itse taidan olla aikalailla tuolta väliltä. Olen kokeillut jos minkä merkkisiä vaatteita lapsillamme ja täytyy todeta, että AINA merkkivaate ei takaa laatua... edullinenkin voi olla hyvä. Tykkään esimerkiksi paljon Lindexin ja Kappahlin vaatteista. Ne ovat mielestäni parantaneet laadussa paljon, erityisesti Newbien vaatteet ovat aivan ihania, pehmoisia, yleensä 100% puuvillaa ja kestäviä ja hinta-laatusuhde on kohdillaan. H&M vaatteista nyt tuskin tarvitsee sanoakaan. Ne eivät kyllä kovassa käytössä kestä. Kuitenkin ostelen niitä aina silloin tällöin; lähinnä perus legginssejä ja t-paitoja, joita sitten voi käyttää päiväkodissa, eikä haittaa vaikka menisi piloille. Lähes poikkeuksetta kyseisen merkin vaatteet haalistuvat, nukkaantuvat tai kutistuvat pesussa yms. Siksi en pidä niitä erityisen laadukkaina.

Ollessani viime syksynä New Yorkissa, sain onnekkaana ostella lapsillemme merkkivaatteita todella edulliseen hintaan. Ostin paljon Hilfigeriä, GAP:iä, Pumaa, Ralph Laurenia jne. En missään nimessä ostaisi näitä tuotteita suomesta normaalihinnalla. Mielestäni 60€ potkuhaalarista on naurettavan paljon. Varsinkin kun tietää, että lapset kasvavat kuitenkin suhteellisen nopeasti. Suomestakin ostan yleensä alennusmyynneistä paljon vaatteita, muun muassa P.O.P:n vaatteet ovat älyttömän kestäviä, ihanat kuosit ja hyvän tuntuiset iholla. Zaran vaatteista tykkään myös todella paljon, mutta ne on mitoitettu monesti aika hoikille lapsille, eikä meidän pallomasuille :). Lisäksi niiden liikkeitä on todella harvassa ja lastenvaateosaston valikoima suppea.

Yksi merkki, jonka haluan teillekin esitellä on minullekin uusi tuttavuus; Next. Olen kyllä aiemmin kuullut tästä merkistä ja kuolannut heidän nettisivujaan kerran jos toisenkin. Koskaan en ole kuitenkaan saanut aikaiseksi tilata sieltä mitään. Nyt kun tyttäremme on ottanut kunnon kasvuspurtin ja uusia vaatteita oli saatava pikaisesti, niin päätin tehdä tilauksen Nextille. Tilasinkin loppujen lopuksi aika paljon, mutta loppusumma ei siltikään päätä huimannut. Tilauksen teosta toimitukseen kesti tasan kaksi päivää. Aivan mielettömän nopea kotiovelle toimitus ulkomailta!!! En voi muuta kuin suositella. Ja yhtäkään vaatetta ei tarvinnut palauttaa. Maksukin käy vaivattomasti netissä valitsemallaan maksutavalla. Käykää kurkkaamassa täältä. Ihana cupcake t-paita/tunika ja pallokuosiset caprifarkut


  Tähti, perhonen ja keijukainen


Keijukaistyttöjä, ilmapalloja, perhosia, tyttömäisiä juttuja <3


Ihania yksityiskohtia; tekstiä hihanpielissä, kukkasia selkäpuolella, timatteja siellä täällä jne.
Pahoittelen huonoa kuvanlaatua, sillä otin kuvat Iphonella.


"You make me happy"
Nams!


Ihanat sukkahousutTämmöinen pino loppujen lopuksi tuli ostettua. x)Onko tiellä kokemuksia Nextiltä tai jostain muusta lastenvaateliikkeestä, jota haluatte suositella?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti