keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Lamppu pohdiskelua

Olen viime päivinä kuumeisesti katsellut erilaisia lattialamppuja.. syystä että meidän tämän hetkinen Generalin Tripod lattiavalaisin on hieman kärsinyt. Jos siinä ei ole tarpeeksi, että se on kaksi kertaa kaadettu lattialle ja joka kerta jouduttu korjaamaan katkennut kaula pikaliimalla, niin nyt viimeistään kun kiristysosa varjostimesta meni hajalle, on lamppu aika huterasti enää pystyssä. Pienikin töytäisy saa varjostimen helposti putoamaan. Joudun siis ikäväkseni luopumaan kyseisestä ihanuudesta. Tämä on ollut yksi ostoksistani sisustuksen saralla, jota en ole katunut kertaakaan! :'( Miinusta annan kuitenkin lampun huteruudesta erityisesti lapsiperheessä sen olisi hyvä olla sivummalla. Meillä se ei ole kolhuilta ja kaatumisilta välttynyt, joten näin sitten lopulta kävi. 

Kokeilin miltä olohuone näyttäisi ilman lattiavalaisinta, ja tämänhetkinen lampun paikka jäisi aivan liian autioksi jos sen tilalle ei tulisi mitään. Kokeilin kyseiselle paikalle myös Hayn Tray pöytää ja Puppy koiraa, mutta mikään ei tuntunut sopivan siihen. Ainut vaihtoehto on siis ostaa uusi lattiavalaisin. Uuden lampun ostolla en nyt sinäällään aio kiirehtiä, mutta toki olisi mukava jos löytäisi jo valmiikis jonkun silmää miellyttävän yksilön :). Tein pienen kollaasin neljästä suosikkilampustani, jotka tällä hetkellä miellyttävät eniten silmää. Harmikseni vain lamput maksavat aivan tuhottomasti, joten sekään ei päätöksenteosta tee kovin helppoa. Olisi kiva, että lamppu miellyttää silmää useita vuosia eteenpäin! No jatketaan tuumailua... 
1. Heat Big Mama 2. Casa Rustica Matell  3. Louis Poulsen AJ 4. Anno Hilja


En muuten ymmärrä miksi kuvakollaasi näkyy harmaana! Tallensin sen kansioon ihan valkoisena, mutta bloggeriin lisättyäni se muuttuu harmaaksi? No joka tapauksessa lamput ovat valkoisia!


Omat suosikkini näistä on ykkönen ja kolmonen. 
Mikä on teidän suosikki?


5 kommenttia:

 1. 1 paras muun mielestä, saman tyyppisestä haaveilen itsekin...

  VastaaPoista
 2. Tallensitko kuvan png-muodossa? Mulla ainakin bloggeri muuttaa valkoisen pohjan harmaaksi, jos kuvat ovat jotain muuta kuin png-muotoisia. Suosikkilamppuni on nro 1. Juuri myin tuollaisen valkoisen kolmijalan pois, kun sille ei ollut kodissamme tilaa. :/ Vaatii aika paljon tilaa ympärilleen.

  VastaaPoista
 3. AJ on täälläkin haavelistalla, se on vain yksinkertaisesti upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep! Se ON upea. Hintakin on aika huikea :D Eksyin itseasiassa kolmelle eri nettisivulle AJ: ta googlettaessani, joissa mainostettii ko. lamppua todella edullisesti. Otin selvää näistä sivustoista ja ovat kuulema ns. huijarifirmoja, jotka tekevät design tuotteista kopioita edulliseen hintaan. Rahoja ei saa takaisin ja toimitukset kestävä useista kuukausista jopa vuoteen!!!! Onneksi otan aina selvää ennen kuin ostan tuntemattomilta sivustoilta.

   Poista