sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Jouluinen juustokakku

Tässä kuvia tekemästäni glögijuustokakusta. En muistanut mitä reseptiä olen aiemmin käyttänyt, muuta kuin sen että pipareista pohja ja täytteeseen ainakin piparkakkumaustetta, ehkä appelsiinia ?? ja päälle glögitiivistettä. No tällä erää jouduin soveltamaan ja tekemään sillä mitä kaapista löytyi.. Ja eihän siitä harmikseni ihan niin hyvää tullut. Piparkakkumaustetta ei lähikaupassamme ollut ja pelkkä vaniljasokeri ja sitruunamehu jäivät liian mauttomaksi makuyhdistelmäksi. Kakkujen täytteitä monesti tuoreeltaan maistellessa ne saattavat maistua todella hyviltä, mutta seuraavana päivänä maku on lähes puolet miedompi. Siksi kannattaa "terästää" täytettä reilummin niin, että maku on voimakas. Seuraavana päivänä se on luultavasti täydellinen :)! Mutta aina ei voi onnistua minullakaan.. Kyllä tämä silti tuhottiin parempiin suihin aika sukkelaan.   





2 kommenttia: