keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Työhuone haaveiluja...

Tein pienen kuvakollaasin unelmien työpisteestäni. Haaveilu on aina mukavaa, eikä se tarkoita sitä, että se on välttämätöntä toteuttaa. 

Ehdoton suosikkini näistä on Vitron Uten Silo -säilytyslokerikko, joka olisi mielestäni todella upea työhuoneeseen! Se on lisäksi kätevä juuri sellaiselle sälälle, joka on aina hukassa ja jolle ei ole kunnollista paikkaa. :) Se olisi seuraavista hankinnoistani ykkösenä listalla. Hinta vain on piirun verran liian kallis :/!!! No haaveilu jatkukoon. 

Applen Macbook air on kannettavista koneista kaunein ja jos kannettavan joskus itselleni hankkisin, se olisi ehdottomasti tämä! Itse en tarvitsisi pöytäkonetta, vaan ottaisin mieluummin kannettavan. Arvaatteko miksi? Johtojen vuoksi! En vihaa mitään muuta enempää kuin kymmeniä johtoja, joita sitten yritän vimmatusti piilotella kaappien, pöytien ja sohvien alle. Siksi kaikki, missä on mahdollisimman vähän johtoja ovat mieleeni!

Tuo musta simppeli Bestliten valmistama BL2 pöytälamppu on myös mielestäni todella kiva. Jotta lamppua jaksaa katella vuodesta toiseen, sen pitää olla mahdollisimman yksinkertainen ja tämä olisi juuri sitä. Mutta mutta... ilman pöytälamppua on tähänkin asti pärjätty, joten se ei ole ensimmäisenä ostoslistalla!  

Työtuolina kyseinen Muuton Visu tuoli olisi aivan ihana! Niitä saa monessa eri värissä ja muotoilu on kauniin yksinkertainen. Materiaalina on maalattu saarni, joka on taatusti kestävä. Love it <3. 


Semmosia tällä erää. Kolahtiko joku näistä?!2 kommenttia:

 1. Kiva toi säilytyslokerikko! Tykkään muutenkin sun sisustustyylistä ja sulla on kivoja ideoita. :)
  Mutta, mietin tota joulukuusiasiaa, ja ite oon sitä mieltä että eihän joulukuusi oo mikään "sisustuselementti" siis et sen ei tarvii välttämättä sopia sisustukseen. Itse oon nimittäin niin aidon kuusen kannattaja että! (vaikkei se tosiaan meiän sisustukseen niin sovikkaan!!) Se onki vaan onneks mun mielipide!! :)
  Mä aattelin laittaa olohuonetta vähän uusiksi ja tarvitsisin ideoita tv:n sijoittamiseen ja tv-tason hankintaan. Miten oot ratkassu ton tv ongelman teillä? Jotenkin mä pidän sitä niin ongelmakohtana ku tuntuu ettei mitenkään oo oikeen hyvä.. Sulla ei taida olla sellasta kuvaa olohuoneesta missä näkyy koko tila, tai itse en ainakaan löytänyt..
  Niin ja haluisin ehdottomasti ton Kare Design keinutuolin, se on niin herkku!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on ihan totta, että kuusi ei ole sisustuselementti ja itsekin huomasin lähinnä tuon minikuusen osalta, jonka meille ostin että se ei todellakaan haitannut, vaikka se onkin vihreä!!! Joten kyllä kai se kuusi kaikessa aitoudessaan, komeudessaan ja vihreydessään sopisi kotiin kuin kotiin. Mutta meillä nyt on tänä jouluna valkoinen kuusi ja sitten kun joskus omakotitalon saamme, niin sinne aion ehdottomasti hankkia oikean kuusen <3!!!

   Tv ongelmaan en valitettavasti voi auttaa, sillä meillä ei ole televisiota laisinkaan :)! Mutta jos meillä semmoinen olisi haluaisin tason olevan mahdollisimman simppeli eikä liian paljon tilaa vievä.. Hyvin todennäköisesti se olisi koottu Bestån korkeakiiltovalkoisista kaapeista esim. näin http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/S29927580/.

   Meillä on aika pieni olohuone.. voin katsoa onko meillä siitä mitään kokonaiskuvaa josko sen julkaisisin!

   Poista