perjantai 13. joulukuuta 2013

Luhdan pikkuinen lyhty

Bongasin alennuksesta tämän Luhdan pienen mustan lyhdyn. Aiemmin pohdiskelin, mistä löytäisin jonkun kivan simppelin lyhdyn parvekkeelle... nyt kuitenkin hankimme sinne jouluvalot, jotka valaisevat sen todella hyvin ja rupesin miettimään tarvitsenko/sopiiko sinne lyhtyä ollenkaan. Sisälle kuitenkin löysin tämän pikku lyhdyn ja olohuoneen hyllyn päälle se sopii todella hyvin. Lisäksi ostin Ikeasta mustan taulunkehyksen, joka tuo vähän "eloisuutta" taulukokoelmaan! 
Sitten asiasta kukkaruukkuun... Ikean Home mallisto on laajentunut aivan älyttömästi ja näyttäisi jatkavan laajenemistaan. Erehdyin käymään heidän sivustollaan ja juuri kun mietin pääni puhki, mistä löytäisin kivoja tyynynpäällisiä edulliseen hintaan olohuoneen sohvalle ja makuuhuoneen sängyn päälle.. niin kappas vain. H&M Home osio oli niitä pullollaan!!! Klikkailin ostoskoriin jos minkälaisia päällisiä ja toivonkin, että saisin niistä kivan kokoelman :)! Kerkesin jo aiemmin katselemaan mm. Finnishdesignshopin, Room21 sun muut sivustot, joissa tyynynpäälliset maksaoivat vaatimattomat 70€ kappale!!! Huhheijaa, onneksi erehdyin henkkamaukan sivuille ja bongasin nämä 5-10€ päälliset! 

Tyynynpäällisillä saa todella paljon uutta ilmettä ja niitä on helppo halutessaan vaihdella. Ajattelin tällä kertaa tavastani poiketen yhdistellä keskenään melko erilaisia kuoseja ja värejä. Suapi nähdä mitä tuleman pitää ! Tässä minun suosikkini! 

Joko te olette kerenneet poiketa H&M Home sivustolle?
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti