lauantai 14. joulukuuta 2013

Kakkukollaaseja

Tein kolme eri aiheista kollaasia kakuistani. Ensimmäiseen on koottu mielestäni kauneimmat kakkuni. Semmoiset hennot kakut ovat yleensä ristiäis- tai hääkakkuja ja värityksestä huomaa, että suosituimmat sävyt ovat vaaleanpunainen ja pinkki yhdistettynä valkoiseen. Toiseen kollaasiin puolestaan tein kokoelman upeimpia kakkujani. Ne ovat yleensä olleet melko haastavia tehdä ja näitä ovat eri teeman syntymäpäiväkakut ja ristiäiskakut myös. Kolmannessa kollaasissa yhdistyy suloisimmat kakkuni, joita ovat lähes poikkeuksetta syntymäpäiväkakut vaihtelevin teemoin. Suosituimmat taitavat olla muumit ja uusimpina tulokkaina Angry Birdsit. 

Tykkään tehdä kyllä erilaisia kakkuja, mutta joskus olen joutunut kieltäytymään jos koen, etten yksinkertaisesti osaa toteuttaa asiakkaan pyytämää toivetta.. Äkkiseltään nyt ei tule mieleen mikä sellainen olisi voinut olla... mutta näitä varmasti on! Tai vaikka osaisinkin, niin et uskalla ottaa riskiä epäonnistumisesta. Yleensä kun ei jää aikaa sitten korjata sitä virhettä enää jälkeenpäin. 

Olen kakkujen suhteen aika perfektionisti ja aiemmin saatoin tehdä kaikki koristeetkin kahteen kertaan, jos en ollut ensimmäisiin tyytyväinen. Nyt en yksinkertaisesti ajan puutteen vuoksi voisi edes tehdä koristeita kahteen kertaan, mutta toki harjoitus on tuottanut tulosta ja koristeet tekee puolet nopeammin kuin aikoinaan. Silti koen, että paljon on parannettavaa ja on monta asiaa ja monenlaisia kakkuja, joita haluaisin joskus kokeilla toteuttaa. Kahden pienen lapsen äitinä ja töissä käymisen ohella, on vaan kaikki ylimääräinen aika todella kortilla. Mutta ehkäpä minä intoudun vielä joku ilta leipasemaan jonkun yyber erikoisen kakkupläjäyksen :)! Mutta tässäpä nämä...


Löytyykö teiltä joitain suosikkeja näistä kakuista?Näistä suosikkini on ylhäällä keskellä oleva ristiäiskakku <3


  Näistä tykkään todella monesta, mutta jos yksi pitää valita niin se olisi varmaan tuo keskimmäinen Linnakakku.. tai sitten hoitsukakku.


Näistä suosikkini on tuo haikarakakku, niissä on vain jotain todella suloista <3
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti