tiistai 3. joulukuuta 2013

Joulukuusi ja mystisesti katoavat pallot

On se kumma kun joulukuusestamme on alkanut mystisesti kadota palloja.. onneksi ne on tähän asti löytynyt aina milloin mistäkin sohvan alta tms. Pitää varmaan alkaa painottaa kuusenkoristeet latvaa kohti ja jättää alaoksat paljaiksi :D! No tämmöstä se on lapsiperheessä... 

Nappasin nämä kuvat iltavalaistuksessa kännykälläni, joten kuvanlaatu on mitä on. Hieman muokkasin valoisuutta kuvanmuokkausohjelmalla. Tämä valkoinen kuusi on ehkä kuitenkin meille ihan sopiva (eilen kun en ollut asiasta lainkaan niin varma), mutta tajusin että se on ehkä liian "kalju" eli toisin sanoen kaipaa enemmän koristeita ja erityisesti isompia koristeita. Nuo pallot näyttävät kovin pieniltä kuusessa, varsinkin kun niitä ei  ole erityisen paljon. Joten ei muuta kuin joulukoristeostoksille! Kokeilin kuuseen hopeista koristeköynnöstä, mutta se näytti mielestäni ihan hassulta, joten sellaista siihen en ainakaan tule laittamaan. Pikkuvalot kiertävät kuusta ja se näyttääkin todella kivalle iltahämärässä. Kuvaan ne on vain todella vaikea saada näkymään. 

Monet kannattavat sitä aitoa vihreää kuusta ja itsekin tykkäisin, että jouluna olisi aito kuusi. Mutta koska emme vietä joulupäiviä kotona, niin en pidä järkevänä investoida aitoon kuuseen. Lisäksi näin kerrostalon vuokrakämpässä, kahden pienen lapsen äitinä koen, että tekokuusi on ihan käypä vaihtoehto. Vanhemmillani on sitten ihan aito kuusi, jonka tuoksua pääsen aattona nuuhkimaan <3 Muistan vielä kirkkaana mielessä ne aattoaamut, kun kömmin ensimmäisenä narisevia rappusia pitkin alakertaan ja vastaan suorastaan tulvi kuusen tuoksu ja ihanat valot valaisivat muuten pimeää kotiamme. Kuusen alle oli tullut paljon paketteja ja niitä sitten hypistelimme sisarusteni kanssa käden syyhyten. Se kuka sai mantelin riisipuurosta, sai kunnian valita yhden koko perheelle suunnatun paketin avattavaksi jo aamupalan jälkeen. Paketissa oli lähes poikkeuksetta suklaarasia tms. Joulu on kyllä niin ihanaa aikaa <3 Yhdessä oloa, luvan kanssa löhöämistä, syömistä ja nukkumista. 

1 kommentti:

  1. Tosi kaunis kuusi! Turkoosit pallot sopivat hienosti kokonaisuuteen. :) Minä yritän vielä pysyä nahoissani ja odottelen ainakin viikon vielä kuusen kanssa. ;)

    VastaaPoista