sunnuntai 1. joulukuuta 2013

1. joulukuuta

Vihdoin sain valmiiksi DIY joulukalenterini, jonka ohjeet bongasin jostain googlen syövereistä. Tulostin valmiit pohjat valkoisille kartongeille ja leikkelin ja taittelin niistä pikkuruisia laatikoita. Vaikka homma voikin kuulostaa helpolta, niin kyllä siihen useampi tunti vierähti... tein tätä kalenteria varmaan kahtena tai kolmena eri iltana. Laatikoiden taakse laitoin kaksipuoleista tarraa, jolla ne pysyvät hyvin seinässä kiinni. Tämä on mielestäni aivan mielettömän magee!! Tykkään erittäin paljon <3<3<3<3 Jopa mieskin antoi pointsit tälle, kerrankin ;) !!! Sisälle on tarkoitus laittaa erilaisia konvehteja ja lippusia ja lappusia, joissa voi lukea erinäisiä asioita (esim. runoja, lahjakortteja, tehtäviä jne.). Tämä on meidän aikuisten kalenteri ja lapsille on sitten ihan perinteiset suklaakalenterit.

Minkälaiset kalenterit muilla on tänä jouluna?


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. kiitos, kuin myös <3 tämä tulee todennäköisesti jatkokäyttöön muina jouluina, ei siis mennyt hukkaan tuntien työ!

   Poista
 2. No wau miten hieno! Jaksan vaan ihmetellä miten jaksat työssäkäyvänä kahden pienen lapsen äippänä askarrella ja väkertää näin viimesen päälle juttuja! Oot muru ihan huikee! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä se aika kieltämättä on melko kortilla kun töiden jälkeen on aina neljä tuntia aikaa olla lasten kanssa, tehdä ruokaa, mahdollisesti siivota ja ehkä leipoa kakkujakin.. sitten lapset nukkumaan ja ne pari tuntia omaa aikaa illalla/yöllä käytän tämmöisiin omiin säpöstyksiin :): Viikonloput ovat sitten sitä laatuaikaa kun on oikeasti enemmän aikaa perheelle <3 Onneksi kohta on pieni joululoma ja oma miniloma myös tammikuussa!

   Poista