lauantai 30. marraskuuta 2013

Lisää kynttilöitä...

Kylläpä aika rientää. Tajusin juuri, että jouluunhan on "ruhtinaalliset" neljä viikkoa!!! Lahjoja en haluaisi jättää viime tinkaan, sillä en vihaa mitään muuta niin paljon kuin joulua edeltävää kaaosta kaupoissa; kilometrien jonoja kassoille ja kyynärpäätaktiikkaa käyttäviä ihmisiä, jotka tekevät mitä tahansa saadakseen lahjansa ostettua. Näin kärjistäen kuvattuna ehkä..  

Minulla oli tänään reipas tunti aikaa käydä kaupoilla ja käytin ajan niinkin tehokkaasti, että sain peräti kolmelle tuttavalle lahjat hankittua ja itsellenikin pari ihanaa juttua. En ole varmaan koskaan näin nopeasti suoriutunut lahjaostoksista! Jotenkin tänä vuonna tuntuu, että kaupoissa on niin ihania juttuja, varsinkin tytöille ja naisille. Ihania vaatteita, koruja, laukkuja, sisustusesineitä <3 Miehet tosin on se ainainen ongelma, niille on niin vaikea keksiä lahjoja, varsinkin kun oma mieheni ei koskaan toivo mitään. Mutta enköhän minä vielä jotian keksi!

Tänään kauppareissulta tarttui mukaani pari Iittalan Nappulaa musta ja valkoinen, jotka laitoin makuuhuoneeseen Hayn päälle. Lisäksi ostin aiemmin tällä viikolla H&M:stä tuommoisen mustan pöytäkynttilän työpöydän päälle. Haluaisin siihen valkoisen rinnalle, mutta haluamani versiot olivat ikävä kyllä loppuneet. Enkä yhtään ihmettele, kun ovat niin suosittuja! H&M home osasto on muuten laajentunut todella paljon viime aikoina ja siellä on vaikka mitä ihanuuksia!! Kannattaa käydä kurkkaamassa. Meidän kodin sisustukseen sieltä en paljon löytänyt, mutta joka tapauksessa tekstiilien ja esineiden runsaus yllätti minut hyvinkin positiivisesti. Ja varmasti moneen muuhun kotiin sieltä löytyy jos vaikka mitä!

1 kommentti:

  1. ihania kuvia. Nappulat olisi listalla täälläkin. Kuuliskohan pukki toiveen ? :)

    VastaaPoista