keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Lähes valmis!

Nyt alkaa makuuhuone olla loppusilausta vailla valmis! Päädyin yöpöytä pähkäilyissä lopulta keskikokoiseen Hay Trayhin. Meinasin ensin ottaa pienimmän version, mutta se olisi todellisuudessa ollut todella pieni ja hölmön näköinen ison parisängyn rinnalla. Tämä on mielestäni juuri passeli, tarpeeksi siro yöpöydäksi ja ihanan yksinkertainen muotoilultaan. Vielä kun keksisi mitä kivaa sen päälle asettelisi. Jotain mustia yksityiskohtia/koristeita haluaisin makuuhuoneeseen lisätä, mutta en oikein tiedä mitä. Ehdotuksia?

Edellisissä kuvissa "raksalamppu" oli lattialla nököttämässä. Kokeilin siirtää sen tikapuille roikkumaan ja se osoittautuikin mielestäni todella kivannäköiseksi ratkaisuksi. Lampusta tulee ihanat heijastukset seinille ja valo on juuri sopiva, ei liian kirkas muttei liian himmeäkään. 

Työpöydän päällä on uusi hiirimattomme. Se on samanlainen kuin entinen hiirimatto "Keep calm and carry on", mutta uusitulla värimaailmalla. Keksin muutama vuosi sitten tilata itse suunnittelemani hiirimaton Ifolorilta ja siitä lähtien olenkin tilannut aina uuden maton edellisen mentyä huonoksi. Näille ei hintaa kerry paljoakaan ja meillä ne on kestänyt päivittäisessä käytössä noin kaksi vuotta. Tällä kertaa halusin sisustukseen sopivat sävyt eli mustavalkoisen hiirimaton. Tykkään!

Mitäs vielä.... eipä kai muuta kuin kuvapläjäystä tulemaan. Mitäs pidätte tästä uudistuksesta?   Kuvat iltahämärässä otettuja <3


Tekstitauluista lähes kaikki ovat tilattu Walldesignista, muutaman olen myös itse tehnyt. 
Uudet tyynynpäälliset kaivoin kaapin pohjalta, ne taitaa olla Anno -merkkiset.


Että mä sitten tykkään tuosta Hay Tray yöpöydästä, aivan iiiiihana! :) Anteeksi hehkutukseni. 


Tämän koko on tosiaan se 40 x 40 cm.


Uusi Micke työpöytä on siitä kätevä, että tuohon pitkään vetolaatikkoon saa halutessaan piiloon näppikset ja hiiren. 


"Keep calm and carry on"

1 kommentti:

  1. Ihanan rauhallisen näköinen makuuhuone! :) Ja tosi kivasti sopii uusi pöytäkin sinne. :)

    VastaaPoista