maanantai 4. marraskuuta 2013

Joululahjatoiveita ja vähän muutakin

Kokosin tähän kuvia joululahjatoiveistani sekä muutamista muistakin esineistä, jotka on haaveena ehkä jonain päivänä omistaa. Osan lahjatoiveista olen jo laittanut itselleni pukin konttiin (voiko niinkin tehdä?) ;)

Tässä ensimmäisenä kollaasi Georg Jensenin tuotteista; Cobra kynttilänjalat, Alfredo talouspaperiteline sekä suola/pippurimylly. Georg Jensenin muotoilu on ollut aina lähellä sydäntäni. Mielestäni hänen suunnittelemat tuotteet ovat vaan niin kauniita!!! Sulavalinjaisia, ylellisiä, teräksisiä ja kaikin puolin ihania.Makuuhuoneemme on seuraavana muutoskohteena ja sinne olenkin jo haaveillut seuraavia tuotteita; mustavalkoisista tekstitauluista tehty kuvakollaasi sängynpäätyseinälle. Pieni yöpöytä esim. Kartellin Joy, jonka päälle laittaisin valkoisen lampaantaljan roikkumaan ja ihanan Work lampin tuunattuna DIY by Clas Ohlson. Tuoliksi makuuhuoneen nurkkaan haluaisin läpinäkyvän tuolin. Etolasta saa edullisesti Elizabeth merkkisen kuvanmukaisen tuolin. Muistuttaa Kartellin Ghost tuolia, mutta sen saa paljon huokeampaan hintaan. Tekstiilipuolella olen haaveillut muun muassa uusista pussilakanoista. Marimekolla on tähän asti paraslaatuisimmat pussilakanat, jotka meillä on ollut. Tällä hetkellä meiltä löytyy Kivi -pussilakanat mustavalkoisina nekin.Tykkään! Pyyhepuoli on meillä muuten suht kunnossa, mutta yhdet kylpypyyhkeet vielä haluaisin edellisten lisäksi. Meiltä löytyy entuudestaan Lexingtonin beesi-valkoiset ja vaaleansini-valkoiset raitapyyhkeet. Tummansini-valkoiset olisivat kiva lisä! Pyyhkeet on kuitenkin meillä ahkerassa käytössä ja pesen niitä aika usein, joten ei olisi pahitteeksi saada vielä yksi lisäpari. Lisäksi haaveilen Lexingtonin kylpyhuoneenmatosta valkoisena. Nyt meillä on joku halpismatto, joka on semmoinen nukankerääjä, ettei tosikaan!  


Tässäpä nämä. En todellakaan toivo kaikkea näitä joululahjaksi vaan korkeintaan muutaman näistä ja osan ostan itse vähitellen. Ei makeaa mahan täydeltä vai miten se menikään? :) 

Oletteko te jo miettineet joululahjatoiveita?

1 kommentti: