perjantai 8. marraskuuta 2013

Etukäteis joululahja

Juupa juu... en mä oo kun puolitoista kuukautta aikaani edellä, nimittäin joululahjani halusi saapua jos tänään postissa! Voi vitsit että olin fiilareissa... =D Miten ihminen voikin innostua niin paljon jostain sisustusjutuista <3 Tilasin siis itselleni Room21 Georg Jensenin suola ja pippurimyllyt sekä samaa sarjaa olevan talouspaperitelineen ja pari Nomess Copenhagenin läpinäkyvää säilytyspurkkia. Olen jo muutaman kuukauden kuolannut noita tuotteita, mutta en ole vain raaskinut ostaa. Room21 sivuilla oli kuitenkin tarjouksessa nuo suola ja pippurimyllyt, joten päätin etten enää aikaile, vaan nyt jos koskaan ne kannattaa itselleen hankkia. Ja ne on aivan mielettömän ihanat!!!!! Kaupan päälle sain 19€ arvoisen litran pullon House Doctorin tiskiainetta, joka tuoksuu appelsiinille ja rosmariinille. Aivan ihana tuoksu ja kaunis pullo. Tätä kelpaa pitää tiskipöydällä ja sitä on lisäksi helppo annostella pumppupullon ansiosta. Kuvissa pullo näyttää todella pieneltä, mutta todellisuudessa se on yllättävän kookas. Vähän niinkuin litran maitopurkki. 


Georg Jensenin suunnittelemat Alfredo sarjan myllyt on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. En ole vielä päässyt näitä testaamaan käytännössä, ja täytyykin myöntää, että kyllä nämä enemmän silmän iloksi ostin. Käyttömahdollisuudesta vain plussaa :) Jos näitä nyt edes raaskin ottaa käyttöön. 


Tämä talouspaperi teline on  samaa Alfredo sarjaa kuin myllyt. Yllätyksekseni  talouspaperitelineen varsi ja pohja olivat irrallaan toisistaan ja  varsi kiinnittyy pohjaan ainoastaan magneetin avulla. Pysyykö magneetti sitten tarpeeksi hyvin? Sanoittaisko, että todella hyvin. Säikähdin kun vahingossa läväytin varren pohjaa vasten. Magneetin vetovoima oli nimittäin TODELLA kova, se lähes repäisi tuon varren kädestäni kun laitoin pohjan lähellekin vartta. Eli se todellakin pysyy!


Tämä ihana kaksikerroksinen Pentikin lasipurkki on valmistujaislahjaksi saatu. Mietin pitkään mitä säilöisin purkissa. Lopulta keksin laittaa sinne puurohiutaleita ja muromysliä. Tykkään tästä todella paljon ja se on mielestäni sekä esteettisesti miellyttävä että käytännöllinen!


Russell Hobbsin leivänpaahdin


 Tässä kuvaa keittiön sivupöydästä. Ei varmaan huomaa, että teräksiset esineet ovat intohimoni <3


 Ruokapöytämme on edelleen mielestäni upea, enkä tule siihen varmaan koskaan kyllästymään!Siinäpä muutamia kuvia keittiöstämme...


1 kommentti: