torstai 24. lokakuuta 2013

Voihan Nappulat!

Muistan joskus sattumalta törmänneeni näihin Iittalan Nappula kynttilänjalkoihin ja mielestäni ne olivat aika veikeän näköiset. Silloin en vielä tosissani niitä ollut kuitenkaan ostamassa. Nyt myöhemmin niitä on putkahdellut kauppoihin eri väreissä, eri kokoisina ja joihinkin sisustuslehtiinkin ja blogeissakin niitä on vilahdellut. Uuden Lack hyllyn ostettuani ajattelin, että Nappula voisi passata hyvin sen päälle taulujen viereen koristeeksi. Ensin ostin vain yhden kokeeksi, mutta se oli niin orvonnäköinen yksinään, että pakko sille oli kaverikin hankkia. Ne ovat kyllä todella kivat, eikä hintakaan kirpaissut. En ole vielä ennättänyt poltella kynttilöitä näissä, mutta ehkäpä jo tänään illalla voisin sytytellä kynttilät palamaan ja ihailla tulen hehkua teetä juoden ja uusimpia sisustuslehtiä selaillen. :) 

Ja illasta puheenollen. Tarkoitukseni on tänään vaihtaa blogin osoitetta, joten jos joku ei ole vielä huomannut tai ei muistanut, niin uusi osoitteeni tulee olemaan thedeliciousliving.blogspot.fi joten suunnatkaa sinne siis jatkossa. 

Tässä inspiraatiokuvia ja omat kuvani Iittalan Nappuloista. 
Onko kellään muulla näitä, mitäs olette tykkännyt?Kolmas kynttilänjalka voisi vielä sopia tuohon hyvin. Mietin vain, että olisiko musta vai valkoinen parempi?

1 kommentti:

  1. Tuonne kun klikkaa tulee blogi on poistettu ilmoitus?

    VastaaPoista