maanantai 14. lokakuuta 2013

Valoja ja varjoja eri kuvakulmissa

Tässä auringonpaisteen inspiroimana ottamiani kuvia asunnostamme. Meidän asuntoa on todella hankala kuvata, niin että sen pohjaratkaisu hahmottuisi kunnolla. Muutenkaan en tykkää kuvata joka kolkkaa kodistamme, sillä en tykkää esimerkiksi  kylpyhuoneestamme, enkä eteisestä yhtään. Eteiseen kaipaisinkin jotain siistimpää ratkaisua takille ja kengille. Toisaaltaan, koska emme tule asumaan tässä asunnossa kovinkaan montaa vuotta, niin en viitsi mitään radikaaleja ratkaisuja kuitenkaan sisustuksen saralla tehdä. 

Asuntomme on melko pimeä varsinkin jos ei satu olemaan aurinkoinen päivä... ja vaikka aurinko paistaisikin niin se valaiseen vain yhden alueen ja muu asunto onkin sitten pimeänä. Lähinnä keittiö ja eteinen jää aina pimentoon, sillä niissä ei ole ikkunoita. Itse rakastan valoisuutta ja varsinkin pimeinä syysiltoina polttelen kynttilöitä ahkerasti.  Nyt kun kerrankin aurinko paistoi, päätin ottaa vähän laadukkaampia kuvia. Huonossa valaistuksessa kun eivät meikäläisen kuvaustaidot riitä kovinkaan pitkälle estämään rakeisuutta sun muuta kuvissa.
Tämä ruokailuryhmä on niin ihana, etten sitä vaihtaisi mistään hinnasta pois! Harmikseni siihen vaan jostain kumman syystä ilmaantuu aina lisää naarmuja ja kolhuja. Ei varmaankaan meidän 1,5 ja 3 vuotiailla lapsukaisilla ainakaan ole osuutta asiaan. 


Tuon pöytäliinan ostin vuosi sitten H&M Home collectionista. Ensin ajattelin, että pidän sitä vain talven ajan, mutta kas kummaa se onkin ollut lähes läpi vuoden käytössä. Mielestäni se on aivan ihana yhdistettynä korkeakiiltovalkoiseen ruokapöytäämme. Lisäksi se on todella helppo pestä koneessa ja uskokaa tai älkää, niin paljetit eivät lähde irti. Tykkään. Tämä on edelleenkin suosikki nurkkaukseni kotonamme. Ei muuta lisättävää :). 


Tämä keinutuoli on kyllä ollut hintansa väärti. Jos en tätä olisi ostanut, olisin luultavasti päätynyt Barcelona nojatuoliin...mutta toisaaltaan koska tämä on sen verran uniikki, eikä näitä ihan joka kodissa ole, tekee se tuolista vielä erityisemmän. 


Artekin Kanto lehtiteline jaksaa ihastuttaa kerta toisensa jälkeen. Se on ajattoman tyylikäs ja sopii ainakin meidän olohuoneeseen hyvin. Keväällä ostettu sohva on edelleen samassa kunnossa kuin ostaessa. Eniten pelkäsin sohvatyynyjen "ryhdikkyyden" katoavan käytössä, mutta sohva on kuin onkin sen verran jämäkkää tekoa, että lasten pomppimisista huolimatta sohvatyynyt ovat pysyneet tukevasti muodossaan.  <3 Tämän kirjakyllyn haluan joskus vaihtaa umpinaiseen laatikostoon, jonka päälle laittaisin kauneimmat esineet koristeeksi. Oikeastaan se mikä tässä häiritsee, on nuo hyllypaikkojen reiät reunoilla, muuten se olisikin todella siisti. Mutta toistaiseksi let it be. Tässä kuvaa eteisestä otettuna. Kapea käytävä, jota somistaa mikäs muukaan kuin Papellinan matto. Käytäväämme sopisi jopa pidempi versio tuosta matosta, mutta kyllä se noinkin menee ihan hyvin. Kuvassa näkee hyvin kuinka matto vähän kimaltelee tietyssä valossa. <3 Love it. 
Tuleeko mitään kysymyksiä mieleen; muutosideoita, tykkäyksiä vai ei?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti