maanantai 21. lokakuuta 2013

Syksyisiä kuvia ja ajatuksia...

Olen jo pidemmän aikaa miettinyt blogini nimen muuttamista. Ihan yksinkertaisesti siitä syystä, että Leipuritar ei nyt vaan ole enää se osuvin nimi tälle blogille, jonka postaukset ulottuvat kakuista, sisustukseen ja kaikkeen siltä väliltä. Blogini on yhä enemmän menossa kohti ehkä sitä nykypäivänä kutsuttua "lifestyle" tyyliä... Sen vuoksi ehkä nimen vaihdoskin olisi paikallaan. Uutta nimeä en kuitenkaan ole vielä osannut päättää, mutta lähiaikoina se avautunee paremmin ja ilmoitan uuden osoitteen sitten kun sen keksin. 

Tämän hetkisessä elämäntilanteessa kakut eivät ole se ykkösjuttu. Toki niitäkin edelleen teen, mutta rakastan myös sisustamista ja oikeastaan kaikkea kaunista; esineitä, vaatteita, luontoa jne. ja haluankin jakaa ottamiani kuvia ja ajatuksia näistäkin aihepiireistä. Toivon, että tämä uusi muutos ei tuota teille suurta pettymystä. Onhan blogini kuitenkin jo melko pitkään painottunut myös muuhunkin kuin kakkuihin. 

Onko teillä jotain ideoita siitä: Mitä haluaisitte minun postailevan jatkossa? Ehdotuksia otan vastaan ja vastailen mieluusti myös kysymyksiinne. Aiemmin mainitsin, että kävin New Yorkissa ja siitä olikin eräs postaustoive. Tämä on aikomuksena vielä tehdä, kunhan vain saisin tarpeeksi aikaa kootakseni tiiviin paketin reissustamme. Mielessäni on muutenkin monen monta postausideaa, jotka toteutankin kun kerkeän ne tehdä.

Tässä nyt muutamia syksyisiä kuvia eräältä metsäpolulta lähellä asuinaluettamme.  Kuvissa ei nyt sinäällään mitään erikoista ole. Harvoin sitä uskaltautuu asukuvia tai ylipäätään pärstäkuvia tänne laittamaan.. mutta tämän kerran nyt menköön.. :)Rakkaat <3

3 kommenttia:

  1. Minä olen alkanut seuraamaan blogiasi itse asiassa enemmän kun olet alkanut kirjoittaa vähän laajemmin eli minun mielestä muutos on ihan tervetullutkin. Toki kaikki kakkujutut on ihania, sinä kun niissä olet niin hyvä! ;) Minulle ei tule mieleen mitään erityistä postaustoivetta, pidä sama tyyli kuin nyt viime aikoina muutenkin. :)

    VastaaPoista
  2. Vau, upeita kuvia! Mielestäni on positiivinen muutos blogin laajentuminen lifestyle-suuntaan :) Sisustukseen, arkeen ym. liittyvät postaukset ovat tosi tervetulleita. Kiitos kivasta blogista. :)

    VastaaPoista
  3. löytyykö olkkarista jo postausta? olisi kiva kurkata millaisia ratkaisuja siellä..:)

    VastaaPoista